heaVeN. Napisano 24 Marca 2017 #436097 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar. Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Różna. Rozmiar: Na Steam'a. Napis: HEAVEN Inne uwagi: Prosiłbym, żeby praca była bardzo przejrzysta, z bardzo dobrą kolorystyką i tłem i piękny napis heaven otoczony innym kolorem albo po prostu ciemniejszym kolorem. Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Praca na profil Steam :') Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Ciemna, można spróbować z jasną. Rozmiar: taki troszkę prostokątny ale większy od mojej sygnatury. Napis: Welcome To My Profile i pod tym napis heaveN. Inne uwagi: Prosiłbym, żeby to był taki jakby gif, że te Welcome to my profile, był taką fajną czcionką zrobiony, a napis HEAVEN pojawiał się i znikał niczym murzyn na pasach i można zrobić tak, żeby napis heaven robil taki dym fajny z boku się pojawiał. Jak ktoś nie zrozumiał to piszcie. ;ppp Z góry dziękuje jak ktoś się odważy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 25 Marca 2017 #436316 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 (edytowane) coś takiego ? wiem że takie 50/50 ale powiedz co poprawić kolejne Edytowane 25 Marca 2017 przez SzatanPicolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 25 Marca 2017 Autor #436400 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 + za chęci, nie mój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 26 Marca 2017 #436490 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 To może to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Marca 2017 Autor #436613 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Też nie mój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Marca 2017 Autor #436781 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Oooo, bardzo mi się podoba, dzięki wielkie, można zamknąć a jakby ktoś dorzucił ten gif to tam na priv na Steamie możecie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi