WaSd Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Nick: WaSd Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): 1 rok ale serwer upadl Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: NoSteam Dlaczego Ty: ponieważ jestem uczciwy i konsekwentny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok.2h Kontakt:fb https://www.gametracker.com/player/WaSd/80.72.33.58:27275/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Queen Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Na nie. podanie mnie nie przekonało a zwłaszcza "dlaczego Ty" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaSd Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 Na nie. podanie mnie nie przekonało a zwłaszcza "dlaczego Ty" . sorry nie to wkleilem mialo byc jestem uczciwy, niekonfliktowy, i zawsze mozna sie ze mna dogadac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzej Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 NS to chyba wszystko wyjasnia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaSd Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 jeszcze zapomnielem dodac kontakt:ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 niestety żeby zostac adminem musisz obowiązkowo posiadac aktywne konto steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagiellon Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Non steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Brak poparcia u moich poprzedników oraz Twoja nieobecność na forum od pięciu dni (przypominam, że obowiązkiem Admina jest zaglądanie na forum codziennie) zmusza mnie do odrzucenia podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...