Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data zdarzenia: 26.03.2017
Nick gracza:  Kurogane Ikki`
Dowody: 58d7fa157de14_Beztytuu.thumb.jpg.aeb3bfdb081cc26f003d289389a2b582.jpg
Świadkowie:-
Uzasadnienie:Było zgłaszane na U@ to nic nie zrobiłeś z tym nie rozpoznaje czitera ? około 6 hedów wlazło typowi na łby dziwnym przypadkiem i dalej gra na serwerze dziwne co ?

Może i nie nadaję się na Admina ale mam wobec graczy więcej kultury osobistej niż ty w tym momencie prezentujesz kulturę dla graczy i pokazujesz jaki to z ciebie boss kolego :) to na tyle wiem ,że zgłaszane było bez u@  2 razy :) ale na u@ było również jak to podkreśliłem nie pozdrawiam ^^:)

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez Medusa
Napisano
2 minuty temu, SUNN. #URLOP napisał:

Hmmm a czego dotyczy skarga tzn co chcesz zaskarżyć? Brak reakcji na u@ (wg bansa Paczajka ma bana, którego dostał od exe) czy co?

Skarga na Exe dotyczy :) taki Admin a nawet nie wszedł na Specta i nie sprawdził kolesia ;) a ubliża innym ,że nie nadają się na Adminów ;)

Po prostu moim zdaniem ten Admin się wywyższa jaki to on nie jest :) może i gram mało na serwie i mam za przeproszeniem gó*wno do gadania ale też ludzie grają klną na serwerze a on sobie z tego nic nie robi :) kto gra ten wie ... :bad:

Napisano
Godzinę temu, Medusa napisał:

taki Admin a nawet nie wszedł na Specta i nie sprawdził kolesia

No oki ale dowody są niezbędne, więc proszę je dostarczyć. Według bansa Paczajka dostał bana, tym bardziej chciałbym zobaczyć coś co potwierdzi opieszałość admina.

Napisano
Teraz, SUNN. #URLOP napisał:

No oki ale dowody są niezbędne, więc proszę je dostarczyć. Według bansa Paczajka dostał bana, tym bardziej chciałbym zobaczyć coś co potwierdzi opieszałość admina.

Dobra rozumiem nie będę się kłócić :) Ja nie widziałem jakoś ,że dostał bana ale dobrze :D

będę miał dowody to dodam :) chcę żyć w zgodzie ale Admini nie mili są co niektórzy to żyła pęka ;) sam chyba rozumiesz o co chodzi :)

Napisano
Godzinę temu, Medusa napisał:

Data zdarzenia: 26.03.2017
Nick gracza:  Kurogane Ikki`
Dowody: 58d7fa157de14_Beztytuu.thumb.jpg.aeb3bfdb081cc26f003d289389a2b582.jpg
Świadkowie:-
Uzasadnienie:Było zgłaszane na U@ to nic nie zrobiłeś z tym nie rozpoznaje czitera ? około 6 hedów wlazło typowi na łby dziwnym przypadkiem i dalej gra na serwerze dziwne co ?

Może i nie nadaję się na Admina ale mam wobec graczy więcej kultury osobistej niż ty w tym momencie prezentujesz kulturę dla graczy i pokazujesz jaki to z ciebie boss kolego :) to na tyle wiem ,że zgłaszane było bez u@  2 razy :) ale na u@ było również jak to podkreśliłem nie pozdrawiam ^^:)

Bez tytułu.jpg

Ale spokojnie bo zaraz was wyjaśnie :)  zgłaszasz na U@  podejrzanego gracza , jeżeli Admin nic z tym nie robi w tym wypadku  @exe.cfg [^]  to znaczy że  gracz rzeczywiście może być czysty :)  i nie potrzeba wchodzić czasami na SPECTA żeby obserwować gracza  np:   DED 2 razy po 20 sekundach i obserwujesz co jest 5 i u kogo :)

A mówiąc że masz doświadczenie duże jako Admin  w podaniu i sam mówiąc że  "" może nie nadaje się na Admina ""  to sam nie wiem już czy nie walisz w ch.... za przeproszeniem ...

Nie wiem co tą skargą chcesz osiągnąć ,  @exe.cfg [^]   gra o wiele dłużej i ma duże doświadczenie jako Admin i jeszcze mówiąc  o wiele dłuższy staż na serwie :)    PoZdRaWiAm :)

Napisano
1 minutę temu, Ekola (1908) napisał:

Ale spokojnie bo zaraz was wyjaśnie :)  zgłaszasz na U@  podejrzanego gracza , jeżeli Admin nic z tym nie robi w tym wypadku  @exe.cfg [^]  to znaczy że  gracz rzeczywiście może być czysty :)  i nie potrzeba wchodzić czasami na SPECTA żeby obserwować gracza  np:   DED 2 razy po 20 sekundach i obserwujesz co jest 5 i u kogo :)

A mówiąc że masz doświadczenie duże jako Admin  w podaniu i sam mówiąc że  "" może nie nadaje się na Admina ""  to sam nie wiem już czy nie walisz w ch.... za przeproszeniem ...

Nie wiem co tą skargą chcesz osiągnąć ,  @exe.cfg [^]   gra o wiele dłużej i ma duże doświadczenie jako Admin i jeszcze mówiąc  o wiele dłuższy staż na serwie :)    PoZdRaWiAm :)

No masz racje :) ... jak masz przeciw coś do zmień w podaniu na nie proste ;) pozdro ! ...

Napisano
3 minuty temu, Medusa napisał:

No masz racje :) ... jak masz przeciw coś do zmień w podaniu na nie proste ;) pozdro ! ...

Nie mam sprzeciwu jeszcze ale trochę przychamuj ze skargami !!!  Dobra przypuśćmy dostaniesz Admina i co?   Będziesz musiał z nami współpracować  bo to JEDEN zespół . 

JEDEN ZA WSZYSTKICH < WSZYSCY ZA JEDNEGO  ,  i co któryś Admin cię zbulwersuje i napiszesz skargę na niego ????    TAK to nie działa.....  Jak dla mnie chcesz być Adminem na serwie?  żyj w zgodzie z Adminami serwa żeby się poradzić , pogadać  i dzielić się spostrzeżeniami  na temat podejrzanych graczy na serwie  ITD   :)

Napisano
1 minutę temu, Ekola (1908) napisał:

Nie mam sprzeciwu jeszcze ale trochę przychamuj ze skargami !!!  Dobra przypuśćmy dostaniesz Admina i co?   Będziesz musiał z nami współpracować  bo to JEDEN zespół . 

JEDEN ZA WSZYSTKICH < WSZYSCY ZA JEDNEGO  ,  i co któryś Admin cię zbulwersuje i napiszesz skargę na niego ????    TAK to nie działa.....  Jak dla mnie chcesz być Adminem na serwie?  żyj w zgodzie z Adminami serwa żeby się poradzić , pogadać  i dzielić się spostrzeżeniami  na temat podejrzanych graczy na serwie  ITD   :)

Tak masz racje ;) głupio się zachowałem :) i przepraszam Mym ... głupio wyszło nerwy poniosł.

Ekola masz w 100% racje byłem nie raz Adminem jest jeden team wszyscy za jednego Admini powinni się wspierać i pomagać sobie na wzajem

Wybaczcie mój błąd ;)

Napisano

@Ekola (1908) już spokój cisza? Takie rzeczy na pw sobie obgadujcie nie tutaj. Czytać się nie chce tyle wypowiedzi co nie mają sensu do skargi. 

@Medusa wszystko na spokojnie. Admin zbanował przyjął zgłoszenie. Piszesz raz i spokojnie czekasz, admin musi wejść i zorientować się w sytuacji. Na luzie wszystko.

Skarga nie słuszna, gracz składający skargę ładnie przeprosił.

Pozdrawiam. 

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...