Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] [ZAMKNIĘTY] Shay

MeGusta

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to ( bugowanie czyli podchodzi pod cheater i no oszustwa ) 

Nick cheat'era: Shay

Godzina, data zdarzenia:  Tutaj nie podaje bo to się dzieje dość długo 

Mapa: Zależy jaka w nocy będzie 

Serwer: COD 801

Link do demka:  http://www47.zippyshare.com/v/zMEChyKY/file.html  <-- 1 demko do (cs) a drugie nagrane inaczej bo coś poszło nie tak ale otwiera się normalnie. (ps. nie słuchać krzyczących dzieci bo to Oli) 

STEAM_ID/IP:     STEAM_0:0:715649796 /     95.171.108.222

Chciałbym  zaprosić  do mojego opowiadania Szanownego Tatusia  @happy , Szeryfa  @SUNN. #URLOP Oczywiście @Olka♡ i naszego ,, cheatera bądź  oszokującego  innych graczy  @Shay''

Uzasadnienie:

Zacznijmy opowiadanie od tego o co mi tak w ogóle  chodzi,  u góry  podałem  linki do demek i ss-ów tego o to ,,Pana''
Gracz ten  oszukuje na serwerze  w ,,lvl''. 
Zapytacie jak?  No więc  opowiem o tym,  buguje questy bądź  lvl nie określę  tego zbytnio,  Shay gra popołudniem i wbije może  2-5lvl jak jest na serwerze np: (10-20 osób). Gdy nadchodzi  wieczór  a nawet noc,  gracz sprawdza  ile osób  jest na serwerze , jeśli jest pusto to wchodzi i wybiera questa (paka, hosty)  i zaczyna się  bug, bo wiadomo za podłożenie  i uratowanie hostów  jest exp,  gdy jest on sam  to podłoży  pakę albo uratuję hosty to dostaje  expa ale jest taki myk że  jeśli  jest on sam to runda się  nie  kończy  i exp może  mu lecieć  tak długo  aż  mapa się  skończy  bądź  wjedzie do gry jakaś  druga osoba. Gdy taka sytuacja się zdarza to Shay wychodzi z serwa by ten drugi wyszedł i mu nie przeszkadzał.
Trwa to już dłuższy czas i jest to uciążliwe i no zgodne z regulaminem  serwera COD 801.

Opowiadanie krótkie  i chyba zrozumiałe .

Dlaczego UBT pisze  temat i nie załatwi  tego sam?  Ponieważ  tą  sytuacją  zainteresowani są  ( @SUNN. #URLOP i @happy). 
Los tego człowieka  spoczywa w ich rękach i co z nim zrobią. 
Liczymy  na surową karę  ( @Olka♡ @MeGusta @PHONEX).

Ps. Proszę nie zamykać tematu póki nie wypowiedzą się ( @SUNN. #URLOP , @happy ) i jeśli będziesz potrzebna wypowiedz ( @Shay-a).

Tutaj dowód że sam się przyznał i usunął post.

https://zapodaj.net/c04acb9017c23.png.html

Edytowane przez MeGusta

58 minut temu, MeGusta napisał:

Jest to ( bugowanie czyli podchodzi pod cheater i no oszustwa ) 

Nick cheat'era: Shay

Godzina, data zdarzenia:  Tutaj nie podaje bo to się dzieje dość długo 

Mapa: Zależy jaka w nocy będzie 

Serwer: COD 801

Link do demka:  http://www47.zippyshare.com/v/zMEChyKY/file.html  <-- 1 demko do (cs) a drugie nagrane inaczej bo coś poszło nie tak ale otwiera się normalnie. (ps. nie słuchać krzyczących dzieci bo to Oli) 

STEAM_ID/IP:     STEAM_0:0:715649796 /     95.171.108.222

Chciałbym  zaprosić  do mojego opowiadania Szanownego Tatusia  @happy , Szeryfa  @SUNN. #URLOP Oczywiście @Olka♡ i naszego ,, cheatera bądź  oszokującego  innych graczy  @Shay''

Uzasadnienie:

Zacznijmy opowiadanie od tego o co mi tak w ogóle  chodzi,  u góry  podałem  linki do demek i ss-ów tego o to ,,Pana''
Gracz ten  oszukuje na serwerze  w ,,lvl''. 
Zapytacie jak?  No więc  opowiem o tym,  buguje questy bądź  lvl nie określę  tego zbytnio,  Shay gra popołudniem i wbije może  2-5lvl jak jest na serwerze np: (10-20 osób). Gdy nadchodzi  wieczór  a nawet noc,  gracz sprawdza  ile osób  jest na serwerze , jeśli jest pusto to wchodzi i wybiera questa (paka, hosty)  i zaczyna się  bug, bo wiadomo za podłożenie  i uratowanie hostów  jest exp,  gdy jest on sam  to podłoży  pakę albo uratuję hosty to dostaje  expa ale jest taki myk że  jeśli  jest on sam to runda się  nie  kończy  i exp może  mu lecieć  tak długo  aż  mapa się  skończy  bądź  wjedzie do gry jakaś  druga osoba. Gdy taka sytuacja się zdarza to Shay wychodzi z serwa by ten drugi wyszedł i mu nie przeszkadzał.
Trwa to już dłuższy czas i jest to uciążliwe i no zgodne z regulaminem  serwera COD 801.

Opowiadanie krótkie  i chyba zrozumiałe .

Dlaczego UBT pisze  temat i nie załatwi  tego sam?  Ponieważ  tą  sytuacją  zainteresowani są  ( @SUNN. #URLOP i @happy). 
Los tego człowieka  spoczywa w ich rękach i co z nim zrobią. 
Liczymy  na surową karę  ( @Olka♡ @MeGusta @PHONEX).

Ps. Proszę nie zamykać tematu póki nie wypowiedzą się ( @SUNN. #URLOP , @happy ) i jeśli będziesz potrzebna wypowiedz ( @Shay-a).

EDIT : Za zgodą @MeGusta

Wstawiam ss które potwierdzą że ten gracz bugował questy a exp leciał http://www42.zippyshare.com/v/n1OFilqT/file.html  . Na 2 pierwszych ss były robione w trakcie bugowania nastepne 2 były robione dzisiaj więc nie ma wątpliwości że po prostu nas oczukiwał z lvl . A ostatnie ss potwierdza (mam nadzieję że to coś da) że sam był na mapie bo reszta to boty i looknijcie ile czasu spędził na mapie i ile musiało mu expa wlecić . To na tyle mam nadzieję że zostanie ukarany surowo bo gracze grają i wbijają lvl sprawiedliwie a On widać nie potrafi tego robić . Można logi sprawdzić z wczoraj która akcja toczyła się po 23 . To na tyle dziękuje .

Edytowane przez Olka♡

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...