MeGusta Napisano 27 Marca 2017 #436873 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) Jest to ( bugowanie czyli podchodzi pod cheater i no oszustwa ) Nick cheat'era: Shay Godzina, data zdarzenia: Tutaj nie podaje bo to się dzieje dość długo Mapa: Zależy jaka w nocy będzie Serwer: COD 801 Link do demka: http://www47.zippyshare.com/v/zMEChyKY/file.html <-- 1 demko do (cs) a drugie nagrane inaczej bo coś poszło nie tak ale otwiera się normalnie. (ps. nie słuchać krzyczących dzieci bo to Oli) STEAM_ID/IP: STEAM_0:0:715649796 / 95.171.108.222 Chciałbym zaprosić do mojego opowiadania Szanownego Tatusia @happy , Szeryfa @SUNN. #URLOP Oczywiście @Olka♡ i naszego ,, cheatera bądź oszokującego innych graczy @Shay'' Uzasadnienie: Zacznijmy opowiadanie od tego o co mi tak w ogóle chodzi, u góry podałem linki do demek i ss-ów tego o to ,,Pana'' Gracz ten oszukuje na serwerze w ,,lvl''. Zapytacie jak? No więc opowiem o tym, buguje questy bądź lvl nie określę tego zbytnio, Shay gra popołudniem i wbije może 2-5lvl jak jest na serwerze np: (10-20 osób). Gdy nadchodzi wieczór a nawet noc, gracz sprawdza ile osób jest na serwerze , jeśli jest pusto to wchodzi i wybiera questa (paka, hosty) i zaczyna się bug, bo wiadomo za podłożenie i uratowanie hostów jest exp, gdy jest on sam to podłoży pakę albo uratuję hosty to dostaje expa ale jest taki myk że jeśli jest on sam to runda się nie kończy i exp może mu lecieć tak długo aż mapa się skończy bądź wjedzie do gry jakaś druga osoba. Gdy taka sytuacja się zdarza to Shay wychodzi z serwa by ten drugi wyszedł i mu nie przeszkadzał. Trwa to już dłuższy czas i jest to uciążliwe i no zgodne z regulaminem serwera COD 801. Opowiadanie krótkie i chyba zrozumiałe . Dlaczego UBT pisze temat i nie załatwi tego sam? Ponieważ tą sytuacją zainteresowani są ( @SUNN. #URLOP i @happy). Los tego człowieka spoczywa w ich rękach i co z nim zrobią. Liczymy na surową karę ( @Olka♡ @MeGusta @PHONEX). Ps. Proszę nie zamykać tematu póki nie wypowiedzą się ( @SUNN. #URLOP , @happy ) i jeśli będziesz potrzebna wypowiedz ( @Shay-a). Tutaj dowód że sam się przyznał i usunął post. https://zapodaj.net/c04acb9017c23.png.html Edytowane 27 Marca 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 27 Marca 2017 #436899 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) 58 minut temu, MeGusta napisał: Jest to ( bugowanie czyli podchodzi pod cheater i no oszustwa ) Nick cheat'era: Shay Godzina, data zdarzenia: Tutaj nie podaje bo to się dzieje dość długo Mapa: Zależy jaka w nocy będzie Serwer: COD 801 Link do demka: http://www47.zippyshare.com/v/zMEChyKY/file.html <-- 1 demko do (cs) a drugie nagrane inaczej bo coś poszło nie tak ale otwiera się normalnie. (ps. nie słuchać krzyczących dzieci bo to Oli) STEAM_ID/IP: STEAM_0:0:715649796 / 95.171.108.222 Chciałbym zaprosić do mojego opowiadania Szanownego Tatusia @happy , Szeryfa @SUNN. #URLOP Oczywiście @Olka♡ i naszego ,, cheatera bądź oszokującego innych graczy @Shay'' Uzasadnienie: Zacznijmy opowiadanie od tego o co mi tak w ogóle chodzi, u góry podałem linki do demek i ss-ów tego o to ,,Pana'' Gracz ten oszukuje na serwerze w ,,lvl''. Zapytacie jak? No więc opowiem o tym, buguje questy bądź lvl nie określę tego zbytnio, Shay gra popołudniem i wbije może 2-5lvl jak jest na serwerze np: (10-20 osób). Gdy nadchodzi wieczór a nawet noc, gracz sprawdza ile osób jest na serwerze , jeśli jest pusto to wchodzi i wybiera questa (paka, hosty) i zaczyna się bug, bo wiadomo za podłożenie i uratowanie hostów jest exp, gdy jest on sam to podłoży pakę albo uratuję hosty to dostaje expa ale jest taki myk że jeśli jest on sam to runda się nie kończy i exp może mu lecieć tak długo aż mapa się skończy bądź wjedzie do gry jakaś druga osoba. Gdy taka sytuacja się zdarza to Shay wychodzi z serwa by ten drugi wyszedł i mu nie przeszkadzał. Trwa to już dłuższy czas i jest to uciążliwe i no zgodne z regulaminem serwera COD 801. Opowiadanie krótkie i chyba zrozumiałe . Dlaczego UBT pisze temat i nie załatwi tego sam? Ponieważ tą sytuacją zainteresowani są ( @SUNN. #URLOP i @happy). Los tego człowieka spoczywa w ich rękach i co z nim zrobią. Liczymy na surową karę ( @Olka♡ @MeGusta @PHONEX). Ps. Proszę nie zamykać tematu póki nie wypowiedzą się ( @SUNN. #URLOP , @happy ) i jeśli będziesz potrzebna wypowiedz ( @Shay-a). EDIT : Za zgodą @MeGusta Wstawiam ss które potwierdzą że ten gracz bugował questy a exp leciał http://www42.zippyshare.com/v/n1OFilqT/file.html . Na 2 pierwszych ss były robione w trakcie bugowania nastepne 2 były robione dzisiaj więc nie ma wątpliwości że po prostu nas oczukiwał z lvl . A ostatnie ss potwierdza (mam nadzieję że to coś da) że sam był na mapie bo reszta to boty i looknijcie ile czasu spędził na mapie i ile musiało mu expa wlecić . To na tyle mam nadzieję że zostanie ukarany surowo bo gracze grają i wbijają lvl sprawiedliwie a On widać nie potrafi tego robić . Można logi sprawdzić z wczoraj która akcja toczyła się po 23 . To na tyle dziękuje . Edytowane 27 Marca 2017 przez Olka♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shay Napisano 27 Marca 2017 #436908 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) Ja to bym mu perma dał. Twój post nic nie wnosi do tematu, następnym razem powstrzymuj się przed pisaniem takich. Edytowane 27 Marca 2017 przez Th3End Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Marca 2017 #437056 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 7 godzin temu, Shay napisał: Ja to bym mu perma dał. Żebyś się nie zdziwił. Skonsultuję się jeszcze Aquaxem bo miał dość ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Marca 2017 Autor #437165 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Temat zamykam nie widzę sensu by był otwarty. @SUNN. #URLOP wyjaśnił co zrobi. W razie potrzeby otworzy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Marca 2017 Autor #437166 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2017 #437191 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 No to go nie zamykaj szablonem skoro zamykasz temat tymczasowo. @aquax @Malu zapoznajcie się z dowodami (demko, ssy i ss z przyznania się do winy) i zadecydujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Marca 2017 #437198 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Ban na 30 dni. Miejmy nadzieję, że to dobra nauczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Marca 2017 #437199 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi