Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: RuU?

Godzina, data zdarzenia :26.03.2017 - 11:47:37

Mapa :de_inferno

STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1732546908

Uzasadnienie: Grajac sobie na ww mapie nagle otrzymalem komunikat ze zostales zbanowany . Hmm powód był ze czituje  lecz tak nie bylo. Jeszcze zebym mial zrobione ss-y lecz ich nie posiadam wiec jesli mozna to dajcie un bana bo fajny server dobra atmosfera i dobrze mi sie na nim gra. Jesli dalej bede podejrzany o czitowanie prosze o ss-y lub nagrajcie demko z mojej gry a wszystko wrzuce:) Pozdrawiam RuU? :)

Napisano (edytowane)

Co masz na myśli z dowodami ? Sprawdzalem folder gdzie powinienem miec ss-y a ich nie mam :) 

Nie Ty masz przedstawić dowody, lecz admin banujący, poczekaj spokojnie na odpowiedź admina. //Th3End

Edytowane przez Aureox
Napisano (edytowane)

Przejrzała bym demo ale nie mam jak gdyż wyskakuje mi błąd. Po za tym jest hltv gdzie wyraźnie widac że na bodajże: Akcja na inferno domek od strony ct. Wychodzisz i celujesz modelowo po ścianie. Gracz celuje w przeciwnika . Była to chyba miedzy 7-12 minutą gry . Wejdę na non-steam i spróbuje przejrzeć demko dokladnie napisze co przyczyniło mnie do tego iż gracz posiada wallhack. Mamy jeszcze UBTeam . Jeśli bym mogła prosić o przejrzenie .

ps.jeśli sama demko sprawdzę wskaże to zjawisko dopiero jutro w granicach 15:00 powód studia. Po za tym odwołanie od Bana nie ma limitu czasu . 24h na odwołanie . Gdzie ty jeśli mogę tak to ująć odwołujesz sie po 29h

Edytowane przez Mariola
Napisano (edytowane)

Strona główna . Serwer masz na stronie. Hltv pobierz z tej daty i godz.

Zadaniem admina jest znalezienie, podesłanie i rozpisanie hltv, gdyż to leży w obowiązkach admina, więc proszę, dostosuj się do tej zasady. @Mariola

Edytowane przez Th3End
Napisano
3 minuty temu, Mariola napisał:

Przejrzała bym demo ale nie mam jak gdyż wyskakuje mi błąd. Po za tym jest hltv gdzie wyraźnie widac że na bodajże: Akcja na inferno domek od strony ct. Wychodzisz i celujesz modelowo po ścianie. Gracz celuje w przeciwnika . Była to chyba miedzy 7-12 minutą gry . Wejdę na non-steam i spróbuje przejrzeć demko dokladnie napisze co przyczyniło mnie do tego iż gracz posiada wallhack. Mamy jeszcze UBTeam . Jeśli bym mogła prosić o przejrzenie .

ps.jeśli sama demko sprawdzę wskaże to zjawisko dopiero jutro w granicach 15:00 powód studia. Po za tym odwołanie od Bana nie ma limitu czasu . 24h na odwołanie . Gdzie ty jeśli mogę tak to ująć odwołujesz sie po 29h

Odwoluje sie bo teraz mam czas . Mam swoje zycie prywatne jak i prace a jesli mam "teraz" czas wolny aby wejsc na forum lub zagrac partyjke bo gre w csa traktuje jako hobby to nie widze w tym problmu ze to jest po tylu godzinach . Pozdrawiam :)

Napisano
7 minut temu, Mariola napisał:

Cytuje to ostatni raz i pisze ostatni raz , kolejne będą proszone o +1 dla obojga graczy 

@Mariola na odwołanie gracz ma 48h. , używaj opcji edytuj post .. Bo polecą +1  ,  a ty masz 24h na przedstawienie dowodów.

@bingowear Opcja ,,EDYTUJ'' własny post bo również polecą +1.

Czekam na przedstawienie dowód przez @Mariola.  24h!

Nie komentować posta bo jest to zbędne nic nie wnosicie do tematu Koniec! .

Napisano (edytowane)

Demo z hltv 26:03:2017 od 11:37 do 12:00 
- minuta dema ok:6:50 gracz nie typowo czeka na coś
-minuta dema ok:7:30 nie widział nikogo a nagle cofa jak by wiedział że ktoś tam jest7:46 modlowo po ścianie
-7:46 Modelowe celowanie po ścianie 10:57 modelowo
-około 10:57 modelowe celowanie po ścianie 

@Mariola Link do demka ?  Poproszę :)

Edytowane przez MeGusta
Napisano (edytowane)

6;42 (-B) gracz stał i normalnie czekał aż ktoś z przeciwnej drużyny wejdzie.Stał w miejscu około 11 sekund ,więc nie nazwał bym tego nie typowym czekaniem.Gdy przeciwnik wchodził było widać jego tłumik z m4,więc zaczął strzelać.

7;30 (-B)- No proszę Cię  gdy zszedł z schodów , i następnie szedł prosto ewidentnie widać jak obrócił się lekko w prawy kierunek (było widać tam przeciwnika który stał na skrzynkach),raczej logiczne ,że cofnął się i go zabił.

7;46 (+/-B) - Nie jestem do końca przekonany czy to było takie  modelowe celowanie po ścianie ,gracz wiedział raczej ,że z tej strony będą przybiegali przeciwnicy ,więc spojrzał czy ktoś się tam znajduję.Jednak zostanę przy (+/-B).

10;57 (+/-B)- Jedyna ciekawa akcja ,widzimy jak gracz ustawia celownik ,w to miejsce gdzie stoi przeciwnik i natychmiastowo po wyjściu zaczyna strzelać.Jednak można to też odebrać z innej strony, po prostu spojrzał czy ktoś tam się znajduję,sam czasami tak robię ,taki odruch.

Reasumując jak dla mnie Czysty.

Edytowane przez Aureox
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...