Jasiek Napisano 30 Marca 2017 #437711 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Nick: Jasiek Celebryta :] Wiek: 20 lat w tym roku Doświadczenie (w byciu adminem): Duzee, Miałem Swoje Serwery ale niestety nie bylo czasu zeby sie bawic dalej. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Miałem Swoje Serwery ale niestety nie bylo czasu zeby sie bawic dalej. Staż w CS-sie: Ojjjj nazbierało sie trochę,z przerwami to bedzie około 8 lat . Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Hmmm Chciałbym ogarnąc Ten serwer bo zaglądam tu już bardzo długo i jest mało adminów,Nie ma żadnych problemów ze Mną,ktoś coś potrzebuje zawsze pomogę,chociaż nie będę potrafił bedde sie starał to ogarnąć ,Jestem Miłym kulturalnym Człowieczkiem Na u@ pisze często ale coraz Mniej Admini czytają ponieważ ich nie ma. Byłbym aktywny wieczorami z powodu Pracy,aktualnie przebywam w Danii i czas Mi nie pozwala grac dniami,ale jak wiemy większość graczy jest wieczorami dlatego chciałbym Wam pomóc,proszę o Miłe rozpatrzenie Podanka Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godz w godzinach wieczornych,zaraz po pracy Kontakt: Steam: adimistzu19/skype:jasiek671/gg:49472693 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Jasiek Celebryta %3A]/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 30 Marca 2017 #437719 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Dobij godzinki i wtedy zgłoś się do kogoś żeby otworzył podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 30 Marca 2017 #437720 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi