InvectiuS Napisano 31 Marca 2017 #437916 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Nick:InvectiuS Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem Adminem na MH 45k już i na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie:okolo 3-4 lat ( nie liczę tego ) Steam / NonSteam: niestety NS Dlaczego Ty:Dlaczego ja ??? Myślę że dam radę i pomogę dużo na serwerze miałem już tu admina ale niestety miałem prace i brak czasu na CS , ale teraz mam dużo czasu i sprostam wymaganiom . Lubię grać o różnych godzinach i czasem gdy wbiję widzę ludzi na komendach itp a tu admina nie ma aktualnie . A poza tym raczej każdy z dłuższym stażem mnie zna i wie jak było . Decyzja należy do was , z góry dziękuję . Pozdrawiam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5H W zależności od wolnego czasu Kontakt:GG , Forum PW Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/InvectiuS/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 31 Marca 2017 #437919 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Jesli masz tyle czasu co dawniej i tyle checi i polotu to chetnie bym cie widzial spowrotem tym bardziej ze kilku graczy zrezygnowalo . Amx znasz , masz doswiadczenie. Byles juz adminem tutaj . Czekam na opinie reszty graczy Nadrob tylko godziny i bd luz. Btw napisz do @LOVASSS moze uda sie odzyskac twoje stare konto ktore straciles po atakach jak polowa graczy tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 31 Marca 2017 #437985 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 NA TAK +Byłeś adminem + jesteś spk + Można ci ufać + Doświadczony proszę o wypowiedz innych adminów takich jak @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* @TheRutek @Maczo @Centurion Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 31 Marca 2017 #437991 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Jestem na Tak. Zgłasza na u@. Byłeś adminem to jest na +. Tylko mała uwaga popracuj nad kulturą. Powodzenia @invek1233211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 31 Marca 2017 #437998 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Jestem na Tak. + Byłeś tu już adminem. + Masz doświadczenie +Wiek + Amxx - Wiele razy widziałem jak ci się udzielało z kulturą. Życzę powodzenia kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheRutek Napisano 1 Kwietnia 2017 #438059 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jestem na Tak Zgłasza na u@ Byłeś już tu adminem wiec wiesz jak wszystko działa Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 1 Kwietnia 2017 #438125 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Na Tak Byles Adminem Zglasz na u@ Wiek dobry Amx znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 1 Kwietnia 2017 #438132 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Przyjmuje podanie .Zglos sie do mnie na pw w celu dopelnienia formalnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 1 Kwietnia 2017 #438133 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi