Drako Napisano 1 Kwietnia 2017 #438188 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Data zdarzenia: 01.04.2017 Nick gracza: $MERF Dowody: Załącznik Świadkowie: KARA, Inny gracz, ale nicku zapomniałem, HLTV Uzasadnienie: Dodam, że na Smerfa są skargi, że okrada innych, i to jest prawda. Osobiście byłem na serwerze przy 4 wymianach, gdzie smerf ukradł jedną kose i 2 inne skiny do M4 i jakis tam jeszcze. Gracze się na niego skarzą, a administracja go nie zbanuje, gdyż nie opowiadają za wymiany. Dla mnie to parodia, że taki pryszczaty dzieciak gra w tą grę i jeszcze okrada kogoś kto chce normalnie się wymienić a poświęcał swój prywatny czas, aby zdobyć te itemy. Zrobicie coś z tym człowiekiem w końcu czy dalej pozwolicie mu okradać innych? POST DO ADMINÓW CS #2 !!! Do UBT też XD. http://d1.hltv.org.pl/srv30939/HLTV-1704012140-css_cache.dem.zip ID: STEAM_0:4:1250753141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Kwietnia 2017 #438193 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 On gra na aktywnym banie, więc trzeba wołać kogoś z destroyem jak jest na serwerze żeby go skasować, bo jego gra na MH jest zakończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Kwietnia 2017 #438194 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi