Sprint V2 Napisano 2 Kwietnia 2017 #438381 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Spr!Nt [AMXBans] Reason : ' bugowanie skinow ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head. JA NIC NIE (BUGOWAŁEM) DOSTAWAŁEM SKINY OD (HyDrY) i OD (0MI) ODBANUJ MNIE!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Kwietnia 2017 #438382 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Nikt Cię nie odbanuje. Aquax wczoraj sprawdzał GO MODy i zbanował/zablokował tych, którzy bugowali skiny. @aquax masz pierwszą ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Kwietnia 2017 #438383 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi