Knopa Napisano 2 Kwietnia 2017 #438419 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Nick: Knoppcio Ilość odpracowywanych punktów: 1 Reklamy: premium Był ostatnio założony temat lecz warn nie zniknął wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 2 Kwietnia 2017 #438421 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Na koncie masz 3 warny. Musisz odpracować wszystkie naraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor #438425 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Wtedy miałem tylko tego jednego, który mi niestety nie znikł mimo zamknięcia tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Kwietnia 2017 #438434 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Odpracowujemy wszystkie albo w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor #438451 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Halo, halo... Zakładałem temat pare dni temu gdy miałem jednego warna miał On zostać zdjęty a dalej widnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 3 Kwietnia 2017 #438454 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Rozumiesz, że musisz ściągnąć wszystkie naraz? Poza tym posiadasz 3 warny, które dostałeś za tamten temat. Mojego warna, którego odrabiałeś szybciej mimo wszystko jakimś cudem nie masz. Więc nie próbuj oszukiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor #438525 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) A czy wy do cholery rozumiecie że posiadałem tylko JEDNEGO WARNA w piątek napisałem odwołanie temat zamknięty z dopiskiem "okej" temat zamknięty a warn jest do dziś ? Dopiero potem zebrałem kolejne warny za 3 posty pod rząd bo nikt nie reagował na ten pieprzony temat Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez knoppcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Kwietnia 2017 #438649 Administrator Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeżeli Knoppicio założył temat, w którym miał 1 warna to ma takie prawo do zdjęcia warna ponieważ w tamtej chwili odpracował by 100 % swoich warnów. Tym razem pójdziemy Ci na rękę i żeby nie było więcej takich niejasności sprecyzujemy regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Kwietnia 2017 #438650 Administrator Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi