TheAveq Napisano 3 Kwietnia 2017 #438483 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Nick poszkodowanego: TheAveq. Nick admina oskarżonego: Crazy Duck. Opis powodu oskarżenia: Dostałem bana za TXT od admina podanego powyżej to akurat prawda że byłem na TXT przyznaje się ale byłem tam ponieważ siedział tam sam osobiście oskarżony Admin. Zabiłem go na górze TXT poczym dał mi bana no gdzie logika zam śiędział na TXT a mi dał bana. Propozycja kary:Zabranie Rangi na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 3 Kwietnia 2017 #438484 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) @TheAveq Przedstaw nam dowody na admina. Zastosuj wzór: Data zdarzenia: Nick gracza: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: EDYTOWANE: BRAK DOWODÓW NA ADMINA Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 4 Kwietnia 2017 #438709 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi