Thiz Napisano 3 Kwietnia 2017 #438504 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Nick: kojotti/NiceHaxHuh :v Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Adminowałem już u was. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Pewnie z 10 już będzie Steam / NonSteam: _ZgReD_ Dlaczego Ty: Ostatnio zacząłem częściej grywać na Dm i zauważyłem, ze praktycznie tylko WD tam bywa i próbuje sam coś działać. Aaa był jeszcze niejaki Djonizy no ale chłopczyna Vaca wyłapał Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w godzinach popołudniowych 2-3 h wieczorami dłużej Kontakt: steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=a29qb3R0aS9OaWNlIEhheCBIdWggOnY%3D&host=80.72.40.110:27020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 5 Kwietnia 2017 #438943 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Jestem na Tak +steam +wiek +amx ogarniasz +byłeś adminem +GT nawet nawet +Dodatkowe rączki się przydadzą. Ps. Nie zapominaj o Shoterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 6 Kwietnia 2017 #439337 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Tak -Steam -wiek -Doswiadczenie -byl juz tu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 8 Kwietnia 2017 #439750 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 oczywiście, że na TAK, stara dobra gwardia. godzinki, steam, ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 9 Kwietnia 2017 #440123 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witaj , dostaniesz okres próbny 2 tygodni , jeśli spiszesz się dobrze + będzie dobra aktywność na serwerze to zostaniesz na dłużej. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 9 Kwietnia 2017 #440124 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi