Knopa Napisano 3 Kwietnia 2017 #438578 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Data zdarzenia: Wczoraj, jutro, nawet teraz Nick gracza: użytkownicy forum Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Siema. Otóż mam mały dylemat Jak dobrze większość wie jestem dosyć często karany warnami, a za co ? Za gify. Podpunkt w regulaminie sb brzmi "11. Zakaz wysyłania gifów, o każdej treści. " W takim razie ja zostałem nagrodzony warnem za takie cuś To dlaczego ponad połowa użytkowników forum nie dostaje warnów za korzystanie z gifów znajdujących się w emotikonkach ? Przecież punkt 11 brzmi jasno i wyraźnie "Zakaz wysyłania gifów, o każdej treści. " Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez knoppcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Kwietnia 2017 #438597 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi Ci o emotikony typu "" itp to są one w celu urozmaicenia wypowiedzi. Ten punkt bardziej dotyczy zewnętrznych gifów. Nie wiem w czym to przeszkadza choć czasem SB jest zaspamowane samymi gifamy. Tfu, było. Jeśli chodzi o aktualne emotikony w postaci gif to są one dozwolone lecz nadużywanie ich też jest zabronione- "6.Nie spamujemy tekstem, linkami, emotikonami." REGULAMIN Tutaj masz prawo składać skargę pod tytułem "dlaczego ja dostałem warna za gif a ktoś inny za spam emotkami nie?" lecz do tego potrzebujemy dowodów. Moderatorzy są aktywni i mam nadzieję, że przypilnują użyszkodników w tej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Kwietnia 2017 #438617 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jak jestem staram się wszystko kontrolować. Za gify jak i emotiokny, moi moderatorzy również. Nie dostałbyś warna, ale to już nie pierwsza taka sytuacja. Pracujesz na to, systematycznie. irytuje mnie też to, że wymagasz od innych czegoś, czego sam nie potrafisz zrozumieć oraz przestrzegać, zgłoszeń od Ciebie żadnych nie widzę, więc o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor #438681 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) @Malu @LOVASSS skoro tak to raczej trzeba doprecyzować regulamin. Fakt faktem, że przesadzałem ale niektóre warny były też na prawdę błahe byle "uwalić" bo tak regulamin nakazuje. Ostatnio nikt problemów raczej nie miał rozmowa na sb była urozmaicona gifami lecz moimi .. Wczoraj za takie dwa, że tak powiem 'gówna" (ograniczyłem się do tak owych żeby reszcie użytkowników to nie przeszkadzało dlatego nie były wulgarne ...). Cytuj Ten punkt bardziej dotyczy zewnętrznych gifów. Jeszcze raz przypomnę 11 punkt regulaminu sb "Zakaz wysyłania gifów, o każdej treści." W takim razie warny dla połowy forum ??? Dnia 3.04.2017 o 20:37, LOVASSS napisał: irytuje mnie też to, że wymagasz od innych czegoś, czego sam nie potrafisz zrozumieć oraz przestrzegać, zgłoszeń od Ciebie żadnych nie widzę, więc o co chodzi? Nie było by skargi bo ta skarga to skrupulatne przypierdzielanie się do równie błahej sprawy ale serio irytuje mnie fakt, że czasem na prawdę przesadzacie na tym sb karaniem warnami a zgłaszać innych użytkowników nie będę każdy ma oczy i widzi co, kiedy, komu, jak i gdzie jest odpuszczane i przez kogo Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez knoppcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor #439167 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie usatysfakcjonowały mnie te odpowiedzi jak i pewnie niektórych użytkowników również. Sprawa troszkę zamieciona pod dywan Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez knoppcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Kwietnia 2017 #439193 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Ja osobiście uważam, że regulamin jest dobrze sprecyzowany, na sb można robić wiele rzeczy, ale są rzeczy, których nie wolno. Jedną z nich jest zakaz "Wysyłania gifów", chatbox nie jest formą rozrywki i spamowania takim syfem, masz od tego dział off topic. Chatbox służy do rozmów, dyskusji itp. Co do zgłaszania, skoro widzisz, że ktoś łamie regulamin, masz prawo, aby to zgłosić. Nikogo nie ma 24 h na forum, także, możesz to uczynić, a ja bądźktośinny to potem sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Kwietnia 2017 #439203 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi