PanMafiawy? Napisano 6 Kwietnia 2017 #439104 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick:Pan Mafiawy ? Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):6-10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-10 Staż w CS-sie:2 lata Steam / NonSteam:non steam ale za ok 2 tyg. kupuje cs'a ze steam'a Dlaczego Ty:Ponieważ jestem aktywny na serwerze pomagam ludziom w grze kiedy maja probelmy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:ok 2-3 h poni-pią sob-nied ok 4-5 h Kontakt:[email protected] fb ts Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Pan Mafiawy %3F/91.224.117.52:27140/ Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez PanMafiawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiJaQu :) Napisano 6 Kwietnia 2017 #439250 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Jestem na TAK + Wiek + Doświadczenie w byciu Adm + Staż w CS-ie + Czas jaki poświęca + GT + Kontakt + Znajomość AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaksanskaMasakra Napisano 6 Kwietnia 2017 #439256 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Jestem na TAK! +Wiek +Doświadczenie w byciu Adminem +Staż w grze +Aktywność +GT +Znajomość AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 6 Kwietnia 2017 #439335 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Na chwilę obecną na NIE +WIek +Kultura +/- AMX +Aktywność Na NIE osobiście chciał bym poznać cię lepiej i zobaczyć to podanie za tydzień wtedy będę mógł napisać coś więcej na tą chwilę ciężko coś powiedzieć.Za krótko grasz na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godgrey Napisano 6 Kwietnia 2017 #439339 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 + doświadczenie i znajomość AMX + GT +/- Staż w CSie (moim zdaniem dwa lata to nie jest mało ale nie jest to też jakiś ogromny staż, ludzie grają po 5-8 lat) Niewiele jestem w stanie powiedzieć odnośnie kontaktu z graczami, kojarzę ten Nick z serwera ale nie pamiętam, żeby się jakoś udzielał, odzywał. Ale może w śród tylu osób nie zwróciłem uwagi, potrzebowałby jeszcze 1-2 dni żeby z nim pograć i zobaczyć jaki ma kontakt z innymi graczami żeby w pełni wyrazić swoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMafiawy? Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439340 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pijaqu Masakra dzięki za poparcie. Godgrey jesteś na tek/nie. Czyli dostaję tego admina ???? Dziękuje za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Si[T]Ma[N] Napisano 7 Kwietnia 2017 #439460 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Nie chce sie udzielac, ale Pan Mafiawy nie ma 16 lat Słyszałem przez mikro, ma moze z 12/13 lat Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMafiawy? Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439473 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Pozdrawiam nie mam mutacji @PanMafiawy? Nie piszemy takich rzeczy w podaniach, nie komentujemy odpowiedzi komentujących. Na razie kończy się na upomnieniu, następnym razem +1. /happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godgrey Napisano 8 Kwietnia 2017 #439646 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 PanMafiawy. Ostatnio faktycznie grasz dużo. Ale, że masz mikro słyszałem ze dwa razy. Mało się przez nie udzielasz, przez co nie widzę żebyś miał kontakt z innymi graczami taki jak według mnie powinien mieć admin. Dlatego ja osobiście na obecną chwilę jestem na NIE. Lecz nie oznacza to, że za jakis czas jak lepiej cię poznam cie nie poprę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Kwietnia 2017 #439847 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Przejrzałam logi, kulturą to Ty nie grzeszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Kwietnia 2017 #439848 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi