TaksanskaMasakra Napisano 6 Kwietnia 2017 #439251 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick: TaksanskaMasakra Wiek: 15 (Rocznikowo 16) Doświadczenie (w byciu adminem): Nie byłem, i chcę się spróbować. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 5 lat Dlaczego ja: Jestem bardzo aktywnym graczem, gram w cs'a dziennie ok. 5/6h. Bardzo lubię pomagać innym i myślę, że się sprawdzę jako Admin. Kontakt: ts/gg/fb Steam/Non steam: Non Steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/TaksanskaMasakra/91.224.117.52:27140/ Mam bardzo dobry kontakt z graczami jak i Adminami na Ts'ie. Jest to moje drugie podanie, popełniłem bardzo duży błąd w pierwszym i chcę spróbować jeszcze raz. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez TaksanskaMasakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMafiawy? Napisano 6 Kwietnia 2017 #439253 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Wiek: 15 (Rocznikowo 16) + Doświadczenie (w byciu adminem): +\- Znajomość AMXX (W skali 1-10): + Staż w CS-sie: + Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiJaQu :) Napisano 6 Kwietnia 2017 #439255 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Jestem na TAK + Wiek + Kontakt + GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aerwoo Napisano 6 Kwietnia 2017 #439260 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na TAK + wiek + aktywność + kontakt z graczami Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Aerwoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 6 Kwietnia 2017 #439334 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Na Próbę na TAK + AMX sam osobiście mu wytłumaczę co i jak albo @PiJaQu :)oczywiście do ciebie zostaje Regulamin +/- Wiek +Aktywność +Mikro +/- Kultura ostatnio szwankowała mam nadzieję że już troszkę się poprawiło I tak z mojej strony to więcej pokory i zastanów się zanim coś robisz bo często jest na odwrót. Dodatkowo mam nadzieję że woda sodowa do głowy ci nie uderzy i nie będziesz robił głupot i problemów.(I że ci się nagle nie znudzi albo nie odwidzi bo jednak Admin to obowiązek nie szpan i zabawa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godgrey Napisano 6 Kwietnia 2017 #439338 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Wiek +/- Brak doświadczenia w byciu adminem a co za tym idzie ciężko mi uwierzyć w tą znajomość AMX 7/10, ale AMX można się łatwo nauczyć nie jest to bardzo skomplikowane + aktywność + kontakt z innymi graczami/mikro Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Kwietnia 2017 #439958 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ban za multi-konto. Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi