heaVeN. Napisano 4 Stycznia 2016 #378593 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Witam. Chcialbym przedstawic problem.. Dzisiaj wieczorem chcialem oczywiscie zwiekszyc moje fps'y. Udało mi się +20. Ale wpisałem komendy na których, były że właśnie powiekszaja sie fps'y wpisalem. Wchodze na serwer i wszystko rozmazane.. Txt jakby płynęło. A w konsoli mi cały czas spamuje na żółto. Licze na Waszą pomoc. Non-sprite set to glow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 4 Stycznia 2016 Autor #378606 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Do zamknięcia. Odnalazłem problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
die bro i am pro Napisano 5 Stycznia 2016 #378844 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 powiesz co zrobiles by zwiekszyc fpsy i jakie bylo rozwiazanie twojego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 5 Stycznia 2016 #378946 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 pewno zasięg widzenia ustawił na malutki i w oddali było rozmazane bo miałem to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381059 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Zwiększenie fps nie jest rzeczą trudną. cl_minmodels ograniczenie wielkości TXT masa komend od tego jest Można zyskać przy starych PC nawet do +50 fps, ale jak wiadomo wiąże się to ze stratami w jakości gry. Jeśli posiadacie problem z małą ilością FPS polecam napisać nowy temat. Ten dotyczył innego problemu i już został rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381060 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi