TarczaSzmato Napisano 8 Kwietnia 2017 #439709 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Nick:TarczaSzmato Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem juz nie raz adminem ! i dobrze sobie radziłem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:3,5 roku Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Jestem często na serverze jak nie ma adminów i ludzie czitują itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3,4 h dziennie Kontakt:Gadu Gadu:51711381 Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/TarczaSzmato/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 8 Kwietnia 2017 #439712 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na TAK Ogarniasz Widzę cie dosyć. Często na serwie Moim zdaniem jest ogarnięty i zasługujesz na okres próbny 2 tygodni Zapraszał do wyrażenia zdania na ten temat @Darshil @TheRutek @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 8 Kwietnia 2017 #439716 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 NIe jestem do konca przekonany co do twojej kandydatury. Grasz albo duzo albo wcale a potrzebuje ludzi zaufanych stalych ktorzy bd przynajmniej 7 h w tygodniu. Amx cie przepytam. Kultura srednio . Zobacze co o tobie sadzi reszta i zadecyduje czy dostaniesz okres probny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheRutek Napisano 8 Kwietnia 2017 #439729 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 No tak średnio grasz na serwie wgl teraz Cie nie widzialem na serwerze ale jak kto zmienisz to bede wtedy na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 8 Kwietnia 2017 #439781 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na Nie. Słaba aktywność albo zerowa. Grasz w kratkę jak byś zaczynał jako nowy gracz. Wykaż się na forum zgłoś cheatera i popraw aktywność. W tym tygodniu nie masz nawet 1 godziny to oczym mamy rozmawiać. Tylko do zamknięcia. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 9 Kwietnia 2017 #440052 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Odrzucam powod? Grasz godzine 2 w tygodniu a to za malo jak dla mnie.Pisalem ci w poprzednim podaniu ze musisz grac regularnie, jesli chcesz do nas ddolaczyc musisz sie tego trzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 9 Kwietnia 2017 #440054 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi