Jagiellon Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Nick: Jagiellon Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem nie raz adminem na FFa oraz na CS Go modach na go modzie byłem jakoś pół roku adminem potem sie posypał server Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4/5 lat Steam / NonSteam: Steam jak najbardziej Dlaczego Ty: Dlatego ja ponieważ jest bardzo mało adminów kiedy nie wejdę to nie ma żadnego i ludzie się denerwują że adminów nie ma a biega koleś na wh czy na aimie. Umiem dogadać się z ludźmi stworzyć dobrą atmosferkę i lubię się pośmiać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jeżeli bym dostał admina proste 3/4h dziennie jak zabawa się rozkręci to mogę siedzieć całą noc Kontakt: GG- 53951121 bądź STEAM tutaj link do gametrackera mało ale nadrobię w ciągu 3 dni nie całych http://www.gametracker.com/server_info/80.72.34.125:27235/top_players/?query=Jagiellon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mtzksc Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Popieram to by Jagiellon został administratorem bo jak wspomniał potrafi się dogadać z ludźmi i nie ma wielu administratorów na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrRaku Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Jagiellon naprawdę umiesz stworzyć miłą atmosferkę pisząc że ma ktoś "skleić wary/pizdę" i sapać jak głupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Zapraszam do wypowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Queen Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Jestem na TAK . Czasami jak jestem sama trudno ogarnąć cały serw. Przyda sie kolejna pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackAge Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Witam ja też jestem za tym by Jagiellon został administratorem bo potrafi się dogadać za ludźmi i nie ubliża jak inni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 http://www.gametracker.com/player/Jagiellon/80.72.33.58:27275/<--- słaba tygodniówka. Jako, że podanie stoi już dłuższy czas to go zamknę i będzie to samo, co w przypadku Pana @DrRaku ---> KLIK Daję Ci 3-4 dni na poprawienie aktywności na serwerze. Jeżeli Twoja aktywność będzie dobra - podanie zostanie zaakceptowane. Jeżeli nie wykażesz się aktywnością przez te najbliższe dni - podanie zostanie odrzucone. Do dzieła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...