Gość Napisano 11 Kwietnia 2017 #440491 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam. wrocilem po przerwie do cs chce sie zalogowac na moje konto i nie moge na konto Mategros czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440493 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jeśli zarejestrowałeś się przed 26-30 kwietnia 2016 to konto odzyskasz tutaj. Jeśli jedna zarejestrowałeś się później, to Twojego konta nie da się odzyskać, możesz co najwyżej odzyskać reputację i liczbę postów zgłaszając się w odpowiednim temacie w dziale Informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Kwietnia 2017 #440494 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Ale ja probowalem zalozyc konto na tkai sam nick jak przetdem na nick Mategros i pisalo ze nazwa jest joz zajeta to chyba jest konto w bazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440497 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Mategros1 napisał: Ale ja probowalem zalozyc konto na tkai sam nick jak przetdem na nick Mategros i pisalo ze nazwa jest joz zajeta to chyba jest konto w bazie Po to Ci dałem link do tematu z odzyskiwaniem konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 #440501 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi