Tony Montana Napisano 11 Kwietnia 2017 #440714 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Data zdarzenia: 11.04.2017 Zapożyczone z chatboxa Missia dziś, 22:07 @Tony Montana Nie dostałeś warna na ten wulgaryzm tylko za sposób wypowiedzi. Tony Montana dziś, 22:08 sposób wypowiedzi??? to znaczy jaki??? bo nie rozumiem Missia dziś, 22:14 @Tony Montana Niekulturalny Czy to powyżej jest jakiś żart. Przecież to komedia. Czy tak powinny zachowywać się osoby działające na forum. Skarga na @Missia za niesłusznego warna... Przecież to nie moja wina, że niektórym wszystko trzeba tłumaczyć łopatologicznie... Warn całkowicie nie zasłużony, bo niby za co??? Brak kultury??? Z irytacją wytłumaczyłem Twojemu koledze Bezziemu jaki jest mój punkt widzenia. W żadnym momencie go nie obraziłem. Zastanówcie się na przyszłość, co wy wyprawiacie na tym forum. Myślenie naprawdę nie boli!!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 11 Kwietnia 2017 #440720 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dajesz tą wycinkę z konsoli jako jakiś dowód? Zajęta byłam i odpisałam Ci byle odpisać. Nie wytłumaczyłeś z irytacją koledze Bezziemu, tylko z brakiem kultury. "Proponuję wzbogacić swoje słownictwo, bo z tego co widzę jest bardzo ubogie..." Uważasz, że nie jest to obraźliwe bo moim zdaniem jest i to całkiem, całkiem. Wypowiadałeś się w tym temacie wielce oburzony na cały świat o upomnienie, zapominając o granicach. @Tony Montana Zastanów się jeszcze raz czy to co napisałeś nie jest obrazą. Czytać umiem i widzę, że jest to w formie kpiny. Sugestią tego bym nie nazwała - ani o nią nie prosił, a nawet gdyby to napisałbyś tylko o wzbogaceniu swojego słownictwa, a nie, że jest BARDZO ubogie. @Tony Montana Edit. Rozumiesz, że nie podciągam tego pod obrazę, tylko to jest obraza? Równie dobrze mogło to brzmieć tak: Cofnij się do zerówki, naucz się alfabetu bo nie potrafisz pisać. Uświadomiłam Ci choć trochę co napisałeś? Sam nie wiesz co miałeś na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Montana Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor #440723 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) @Missia nie jest to obrazliwe, tylko sugestia - tak dla Twojej wiadomości. Wydało mi się, wręcz oczywiste, że kolega nie zna znaczenia słowa "prostak", zresztą potwierdziła to jego dalsza wypowiedz i wklejenie tekstu z synonimami słowa "prostak". Natomiast w żaden sposób nie było to krzywdzące dla niego (oczywiście mówię o mojej wypowiedzi, po prostu poszerzałem mu "horyzonty" - to nie jest zabronione, gdyż mamy wolność słowa, a słownictwo zawsze warto wzbogacać)xD. p.s. Ciągle - warn w tej sytuacji jest nadużyciem uprawnień przez Twoją osobę @Missia Sorry Cię bardzo, ale od dłuższego czasu obserwuję jego wypowiedzi na forum i widzę jak bogate słownictwo posiada... To jest moja uwaga. Wyraziłem swoje myśli, może się z tym nie zgadzać. To jest jego sprawa. Ale pod obrazę tego nie podciągaj.... Póki co jest wolność wysławiania, a on żadnym królem nie jest, że nie można jakiejś uwagi napisać.... Tak jak pisałem, jak Ty to odbierasz, czy on.... Wasza sprawa - ale głupka z siebie nie dam robić z jakimiś warnami... Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Tony Montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Kwietnia 2017 #440726 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Temat zamykam, jest on rozpatrywany w innym wątku. O efekcie skargi zostaniecie poinformowani niebawem. Edit: Moderator pośpieszył się z ostrzeżeniem ze względu na słowo, które tam padło. Było ono cytowane lecz nie w apostrofie i łatwo się pomylić. Ostrzeżenie wycofane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Kwietnia 2017 #440746 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi