Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia: 11.04.2017

Zapożyczone z chatboxa

Missia dziś, 22:07

@Tony Montana Nie dostałeś warna na ten wulgaryzm tylko za sposób wypowiedzi. 

Tony Montana dziś, 22:08

sposób wypowiedzi??? to znaczy jaki??? bo nie rozumiem

Missia dziś, 22:14

@Tony Montana Niekulturalny

Czy to powyżej jest jakiś żart. Przecież to komedia.

Czy tak powinny zachowywać się osoby działające na forum. Skarga na @Missia za niesłusznego warna...

Przecież to nie moja wina, że niektórym wszystko trzeba tłumaczyć łopatologicznie...

Warn całkowicie nie zasłużony, bo niby za co??? Brak kultury??? Z irytacją wytłumaczyłem Twojemu koledze Bezziemu jaki jest mój punkt widzenia. W żadnym momencie go nie obraziłem.

Zastanówcie się na przyszłość, co wy wyprawiacie na tym forum. Myślenie naprawdę nie boli!!!! xD

Napisano

Dajesz tą wycinkę z konsoli jako jakiś dowód? Zajęta byłam i odpisałam Ci byle odpisać. ;)

Nie wytłumaczyłeś z irytacją koledze Bezziemu, tylko z brakiem kultury. "Proponuję wzbogacić swoje słownictwo, bo z tego co widzę jest bardzo ubogie..." Uważasz, że nie jest to obraźliwe bo moim zdaniem jest i to całkiem, całkiem. ;)

Wypowiadałeś się w tym temacie wielce oburzony na cały świat o upomnienie, zapominając o granicach. 

@Tony Montana Zastanów się jeszcze raz czy to co napisałeś nie jest obrazą. Czytać umiem i widzę, że jest to w formie kpiny. Sugestią tego bym nie nazwała - ani o nią nie prosił, a nawet gdyby to napisałbyś tylko o wzbogaceniu swojego słownictwa, a nie, że jest BARDZO ubogie. 

@Tony Montana Edit. Rozumiesz, że nie podciągam tego pod obrazę, tylko to jest obraza? Równie dobrze mogło to brzmieć tak: Cofnij się do zerówki, naucz się alfabetu bo nie potrafisz pisać. Uświadomiłam Ci choć trochę co napisałeś? Sam nie wiesz co miałeś na myśli? 

Napisano (edytowane)

@Missia nie jest to obrazliwe, tylko sugestia - tak dla Twojej wiadomości.

Wydało mi się, wręcz oczywiste, że kolega nie zna znaczenia słowa "prostak", zresztą potwierdziła to jego dalsza wypowiedz i wklejenie tekstu z synonimami słowa "prostak".

Natomiast w żaden sposób nie było to krzywdzące dla niego (oczywiście mówię o mojej wypowiedzi, po prostu poszerzałem mu "horyzonty" - to nie jest zabronione, gdyż mamy wolność słowa, a słownictwo zawsze warto wzbogacać)xD.

p.s. Ciągle - warn w tej sytuacji jest nadużyciem uprawnień przez Twoją osobę

@Missia Sorry Cię bardzo, ale od dłuższego czasu obserwuję jego wypowiedzi na forum i widzę jak bogate słownictwo posiada...

To jest moja uwaga. Wyraziłem swoje myśli, może się z tym nie zgadzać. To jest jego sprawa. Ale pod obrazę tego nie podciągaj....

Póki co jest wolność wysławiania, a on żadnym królem nie jest, że nie można jakiejś uwagi napisać....

Tak jak pisałem, jak Ty to odbierasz, czy on.... Wasza sprawa - ale głupka z siebie nie dam robić z jakimiś warnami...

Edytowane przez Tony Montana
Napisano

Temat zamykam, jest on rozpatrywany w innym wątku. O efekcie skargi zostaniecie poinformowani niebawem.  

Edit: 

Moderator pośpieszył się z ostrzeżeniem ze względu na słowo, które tam padło. Było ono cytowane lecz nie w apostrofie i łatwo się pomylić.  Ostrzeżenie wycofane 

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...