Winn3R Napisano 12 Kwietnia 2017 #440991 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: W!nn3R ! Godzina, data zdarzenia: 22:47 2017-04-12 Mapa: cs_wiocha STEAM_ID / IP: Your SteamID: 'STEAM_0:0:1116013922' Your IP: '83.27.137.231' Uzasadnienie:Dostałem bana od tego admina za flesha którego rzuciłem przeciwnikowi a za to bana nie powinno być , był w przeciwnej drużynie to rzuciłem mu pod nogi za co dostałem bana proszę o wyjaśnienia !!!! Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Winn3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 12 Kwietnia 2017 #440993 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Wypowiem się,bo dziś byłam świadkiem wcześniejszej sytuacji z fleshami na tej mapie . Przepraszam bardzo jak jest mała mapa i tym bardziej Wiocha i rzucasz Ty i inni fleshe utrudniacie gre innym . Dziś 3x pisałam "Ogarnijcie te fleshe" bo utrudniacie tylko gre. Dość że dziś dużo osób było to jak człowiek ma grać normalnie jak wy non stop rzucaliście i praktycznie cały czas biały ekran był. Gracz nie zrobi kroku i zostaje oślepiony przez swojego i zgon . Musicie je ograniczyć a tym bardziej na takiej małej mapie no i przede wszystkim nauczyć się Nimi rzucać. Nie wiesz o co chodzi dalej jak masz większą mapę rzucaj normalnie,ale nie pamietasz że jak była mapa long też byliście karani za te fleshe a była większa od wiochy . Ban Ci minął już więc wracaj do gry Co do tej klasy do niej nic nie mam, bo rok temu sama w nią grałam i Ona ma 2 rakiety a Ty i pozostali nakupujecie tego w sklepie tego multum i grać się nie da nie tylko ja mam takie zdanie co do tego . Dostałeś tylko na 5 minut boshe . Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez ♫Eleonora♫ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor #440994 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) To ja się pytam po co są fleshe jeszcze w cs ? Może jeszcze zróbcie zakaz używania rakiet na wsparciu rakietowym ? Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Winn3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SicParvisMagna Napisano 12 Kwietnia 2017 #440996 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Flesze są po to aby je używać w odpowiedniej sytuacji na odpowiednich mapach. Nie używamy ich na mapie typu cs_wiocha ponieważ są tylko utrudnienieniem dla graczy, taka mapa jest po to, aby gracze mogli w 20 minut dobrze się bawić a nie mieć na ekranie "mleko".Napisałeś "Może jeszcze zróbcie zakaz używania rakiet na wsparciu rakietowym", jednak flesze nie są zakazane a co do rakiet jeżeli gracze używają je odpowiednio czyli po czasie 2:07 to nie ma w niczym problemu. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez SicParvisMagna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 12 Kwietnia 2017 #441006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Zakaz rzucania fleszów w osobę z twojego Teamu ! Jest to karane banem od 5-30 min jeśli będzie to się powtarzać ban może być od 1-3h Jeśli mapa jest zbyt mała to rzucając flesza to oślepiasz również swoich graczy , ponieważ mapa wiocha jest mała i oślepia również swoich to rozumiem sytuację w pełni. A po co są flesze ? Żeby fleszować przeciwnika a nie członka swojego Teamu. Następnym razem uważaj jak rzucasz fleszę i będzie wszystko oke , a po drugie jeśli oślepiasz przeciwnika on nie widzi od kogo flesza dostał , więc admin nie mógł wiedzieć że od ciebie jak by był w przeciwnej drużynie. To tak na logikę . Ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 12 Kwietnia 2017 #441007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi