ProLoG Napisano 13 Kwietnia 2017 #441103 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Najgorszy serwer jaki spotkacie to właśnie ten Jail.http://www.gametracker.com/server_info/94.75.91.116:27015/b/ Wymieniam tylko jaila bo na nim tylko grałem lecz opiekun jak i H@ to ta sama bajka,wiec sądzę że reszta ich serwerów wygląda podobnie.Gorszej administracji nigdy nie widziałem.Żadne skargi nie pomagają zostają od razu zamykane..łamią regulamin obrażają na mikro przez co nie mozna nagrac dowodów!Ogromne koleżeństwo w nich jest tego nie można zaprzeczyć.Trzymają sie równo twardo nikt nikogo nie wsypuje a na serwerze panuje tylko administracja.Serwer upadnie czy tak czy tak w najbliższych tygodniach.Lecz milo mi jest poinformować was o najgorszej sieci w Polsce.A zarazem proponuje i serdecznie zapraszam na sieć Multi-head.pl!Totalnia odwrotność tej serwerowni.Miła administracja bardzo wyrozumiała i ogarnięta.Każda skarga na administratora skrupulatnie rozkładana na kawałki i totalna bezwzględność do swoich kolegów z gry.Tak Panowie z escape to tylko gra!A wy zachowujecie sie jak to by było wasze podwórko.Zapraszam także do dodawania tutaj "ip" serwerów równie toksycznych jak ten wymieniony wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi