KauTr0 Napisano 13 Kwietnia 2017 #441161 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Nick: MajoR Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem na Diablo Modzie , i FFA na innej serwerowni . Niestety problemy zdrowotne nie pozwoliły mi na dalsze granie . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 . NIe znam się za bardzo na pluginach i plikach serwerowych . Staż w CS-sie: Gram w Cs'a od 8 roku życia z przerwami . Steam / NonSteam: Steam http://steamcommunity.com/id/patrykt/ Dlaczego Ty: Gram na tym serwerze tak często jak tylko mi na to pozwala czas . Bardzo lubie grę na tym serwerze i chciałbym pomagać dotychczasowym Adminą w utrzymywaniu porządku . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5H Kontakt: GG ,FB, TS Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MajoR/80.72.40.110:27027/ ( NIe jestem pewny czy to jest to . Z góry przepraszam za problem ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 13 Kwietnia 2017 #441175 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Jak dla mnie brak banow w bansie i steam dobrze o tobie swiadcza. Amx w porzadku przynajmniej szczerze piszesz Plus za wiek. Poczekam na reszte wypowiedzi i podejme decyzje @.:lHlQlAl:. @TheRutek @Centurion @A*N*I*M*A*L*M*O*R*D @invek1233211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 13 Kwietnia 2017 #441209 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na TAK +WIEK +znam cie ogarniasz serwer jak nie ma Admina +kultura -ping + powodzenia moim zdaniem zasligujes na to posad Jeśli by była tak możliwość mogę go wsiąść pod opiekę na 2 tg okresu próbnego Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 14 Kwietnia 2017 #441334 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Jestem na Tak Amx znasz Wiek dobry Na serwie jestes czesto Banòw nie masz jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 15 Kwietnia 2017 #441585 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Na Tak Amx znasz Widzę cię często na serwerze Brak banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 15 Kwietnia 2017 #441600 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Moim zdaniem temat do zamknięcia 3 glosy na tak wystarczą @Darshil możesz zamykać temat @KauTr0 witamy w naszych skromnych progach , życzę miłej współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 15 Kwietnia 2017 #441603 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Jestem na Tak. + że steam. Działaj wykaż się. Powodzenia , jak będzie dobrze. Dla mnie czas definitywnie zakończyć grę w cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 15 Kwietnia 2017 #441661 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Zglos sie do mnie na pw z haslem do admina.Staraj sie wyrabiac 7 godzin tygodniowo Animal nie gadaj glupot puki co jestes moja prawa reka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 15 Kwietnia 2017 #441662 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi