Sezonowy Gracz Napisano 14 Kwietnia 2017 #441356 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Data zdarzenia:14.04.2017 własciwie kiedy nie wejdzie to robi to samo Nick gracza: "W!nn3R !" : STEAM_0:0:1116013922, 83.5.249.234, dynamiczny adres IP Dowody:demko: http://www92.zippyshare.com/v/9YjNqux9/file.html Świadkowie: Wszyscy z demka Uzasadnienie: czas w demku: 18:20:00 i 19:16:00 nie trzeba robic wielkich nagran żeby widzieć że gracz specjalnie rzuca swojemu teamowi fleshe w twarz, nw co to ma być wgl, @Winn3R ciągle zgłasza innych, a sb nie pilnuje, jak nie ma adminów to szaleje, już wczoraj wieczorem z @SicParvisMagna próbowaliśmy go dopaść to jak widział admina na spect, od razu się poprawiał i grał według regulaminu. Prosiłbym o przemyślenie na poważnie tej skargi i danie graczowi odpowiedniej kary. PS Już była rozmowa o fleshach nawet po tym odwołaniu @Winn3R łamie regulamin. Gracz nie wiem czy chce zapunktować na forum zgłaszając innych graczy, czy co, ale ciekawe że rzuca fleshe na twarz swoim, oni go wyzywają, klną, a on wysyla ich słowa na na forum, no troche nie halo. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie. Pozdrawiam Marker500 ;D Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Marker500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Kwietnia 2017 #441363 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) @Winn3R nie spodziewałem się tego po Tobie , piszesz skargi na innych oczywiście słuszne (mam na myśli te z brakiem kultury) a sam łamiesz regulamin , bardzo nie ładne zachowanie z Twojej strony , ban jak najbardziej się należy. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=2185 Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Aureox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Kwietnia 2017 #441364 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Kwietnia 2017 #441366 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 @Winn3R w logach znalazłem bardzo niepokojące rzeczy odnośnie Twojej kultury. Zapowiadam Ci, że hipokryzji nienawidzę, więc nie chcę znaleźć czegoś więcej, bo z 1 godziny bana zrobię Ci 1.... Tydzień. Wyzywanie od k*** karam bardzo srogo, kilka osób już wyleciało z hukiem z sieci za takie odzywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi