Sosya Napisano 4 Stycznia 2016 #378283 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Proszę o wgranie tego pluginu (link poniżej) który umożliwia dokończenie rundy mimo zakończenia czasu mapy bo to się robi już żałosne podkładasz pake a tu koniec mapy . http://amxx.pl/topic/552-allow-round-finish/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 6 Stycznia 2016 #379630 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Nie jestem pewien co do tych skrzynek bo one wyświetlają się na koniec mapy czyli dokładnie po minięciu 20 minut i nie wiem czy to nie będzie ze sobą kolidować. Załóżmy że plugin przedłuży grę a tu ci wywali info o skrzynkach i i tak nie idzie jak grać. Oczywiście mogę się mylić zawsze można sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 6 Stycznia 2016 #379633 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Nie jestem pewien co do tych skrzynek bo one wyświetlają się na koniec mapy czyli dokładnie po minięciu 20 minut i nie wiem czy to nie będzie ze sobą kolidować. Załóżmy że plugin przedłuży grę a tu ci wywali info o skrzynkach i i tak nie idzie jak grać. Oczywiście mogę się mylić zawsze można sprawdzić. Mam podobne obawy z tym wyświetlaniem się skrzynek. Pozatym te kilka sekund mapy Cie nie zbawi myślę.ze powinno zostać jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Stycznia 2016 #384221 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Dokładnie nie jestem pewien czy nie kolidowało by to z otrzymywaniem skrzynek. Postaram się to sprawdzić na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Stycznia 2016 #384222 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi