Juba Napisano 15 Kwietnia 2017 #441814 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam Pytanie i zarazem zagwostkę A mianowicie jak widziane jest tu stawianie min pod chodami nie mówie o minach na ale pod(bezpośrednio przed schodami) np na mapie assault (resp tt) bo dziś pan Jakob-ek stawiał tam jak i pod wentylacją i uwarzał że to jest zgodne z regulaminem więc pytanie czy wolno czy nie bo Ja za takowe dostawałem ban jeśli tak to proszę graczowi dać Info że za to jest ban a nie że tak można. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Juba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Kwietnia 2017 #441842 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 8. Miny, Pułapki, Repliki- nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji, na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie, do tego na pochylniach i wzniesieniach. 8. 1. Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń. 8. 2. W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach. Jeśli będzie jeszcze jakaś niepewność to mamy regulamin serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Kwietnia 2017 #441843 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi