WSCHODNIA STRONA! Napisano 16 Kwietnia 2017 #442132 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Nick: WCHODNIA STRONA! Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): 4 razy mialem administratora na serwerze ffa/dd2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: z 5-6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pomoc serwerowi w rozwijaniu się , zachować porządek,spokój, miła atmosfere jaka prawie jest cały czas co gram , pomoc każdemu graczowi w jakimś problemie/pytaniu jesli takie kolwiek będzie mam nadzieje że się przydam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: mogę codziennie posiedzieć rano/po poludniu/noc z jakies 6,7-8 godzin dziennie Kontakt: gg : 52011814 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/WSCHODNIA STRONA!/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Kwietnia 2017 Grafik VIP #442298 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Przykro mi, lecz podanie musi zostać odrzucone. Wiele razy spotkałem się z brakiem poszanowania graczy lub też mnie na serwerze. Administrator musi być kulturalny, brakuje tego w twoim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Kwietnia 2017 Grafik VIP #442299 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi