Cris23 Napisano 17 Kwietnia 2017 #442371 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Więc, tak jak w temacie około godziny 19:00 wszedłem na serwer,żeby sobie zwyczajnie pograć. Wszedłem na serwer wpisywałem hasło i po każdej próbie wpisania wyskakiwał mi komunikat "Wprowadziłeś błędne hasło" , ( oczywiście wpisywałem takie jak ustawiłem na początku). Jeszcze grałem około godziny 17:00 i wszystko było w porządku. :v Liczę na szybką odpowiedź! Z góry dziękuje! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Kwietnia 2017 #442783 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Spróbuj setinfo _pw "hasło", jeżeli nie pomoże zgłoś się do kogoś z wyższej administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Kwietnia 2017 #442784 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi