hawris Napisano 18 Kwietnia 2017 #442559 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witajcie. Od jakiegoś czasu grając na CODMOD200 codziennie zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego jestem w ranku np 6tyś ktoryś a graczy jest 7tyś. Parę razy sprawdzając rank doznałem szoku. Byłem 1000.A długo już gram. Proszę o pomoc bo już niewiem co może być przyczyną.Pomijając fakt iż duzo osób dedam a padam. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 18 Kwietnia 2017 #442562 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Sprawdź jaki masz stosunek zabójstw do śmierci /rankstats. Pewnie masz więcej dedów niż zabójstw i to jest spowodowane takim rankiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawris Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor #442563 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Ah no niestety tak. Przepraszam za głupi temat. Można zamknąć i jeszcze raz dziękuje, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 18 Kwietnia 2017 #442565 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi