Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] Karygodne zachowanie admina "kapusta"

Gawciu

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: Dzisiaj (18.04.'17r.)
Nick gracza: Kapusta
Dowody: -
Świadkowie:  ~10 graczy grających obecnie an serwerze w tym top1 serwera
Uzasadnienie:  Witam.  Piszę skargę, ponieważ zachowanie nowego admina jest karygodne i niedopuszczalne. Cała sprawa wygląda na tak że wchodząc dzisiaj na serwer (po 10 dniach, ponieważ byłem w Polsce na święta  i nie miałem komputera), widzę multum sypiących się banów, których powodem było "Przeklinanie". Nie wiem co się wtedy stało na serwerze, bo akurat wszedłem gdy wszystkie bany leciały z tego powodu nie wnikałem. Grając już na serwerze admin tak o robi głosowanie na zmianę mapy po czym ją zmienia co nie podobało się jak i denerwowało graczy( w tym oczywiście mnie). Później na chwilę był spokój kiedy admin wyszedł z serwera. Minęły 2 mapy po czym admin znowu wchodzi i co robi? Zmienia mapę i znowu banuje nawet ludzi którzy np. po nieudanej akcji czy coś napisali już te "kur*a", osobiście nie uważam żeby za takie coś dawać bana nawet na te 5minut(bo potem już admin dawał bany 5min/1dzień), zbanowawszy już ponad połowę grających graczy na cały dzień.  (Te wszystkie sytuacje coraz bardziej mnie denerwowały i odechciewało mi się grać na serwerze mimo że sam chciałem napisać podanie, ale przez wyjazd do Polski przełożyłem i chciałem też pograć chociaż ten miesiąc). 
 Przed złożeniem skargi zagroziłem adminowi skargą  na co ten bez żadnej odpowiedzi. Aż gdy nie zabiłem go z ok.3 razy z rzędu. Wtedy zaczął mnie  uderzać po 0HP komendą przez co latałem po całej mapie i nie mogłem spokojnie grać. W tym momencie wybuchłem, wszedłem na spct i zacząłem pisać skargę. :) 

Liczę że admin zostanie odebrany graczowi "kapusta". Pozdrawiam 

PS. Przejrzałem podanie admina i szczerze wątpię że ma on taki staż w cs'a jak i 16lat, ponieważ  praktycznie cały czas chodzi z celownikiem w ziemi i uważam że żaden 16latek nie zachowywałby się w taki sposób.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...