Kr3ciK Napisano 18 Kwietnia 2017 #442770 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witam, a więc na serwerze GO #4 wiele osób (gdy jestem na serwerze) zgłasza mi że konto im się nie ładuje , że wszystko stracili itp. Problem dotyka także mnie nic się nie ładuje i zaczynam tak jakby od początku. (Oczywiście svipa i innych tym podobnych uprawnień nie resetuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Kwietnia 2017 #442775 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Przez to że każdy sobie "na lewo" zdobywał klucze skiny itp. zostały zresetowane konta. Jeśli ktoś ma dowód że miał te skrzynki/klucze muszą wstawić na forum. Wtedy jest cień szansy na ich odzyskanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Kwietnia 2017 #442776 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi