B0rys Napisano 19 Kwietnia 2017 #442954 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 cześć proszę odbanowanie z tego serwera bo nie mogę wejść proszę zebyscie mnie odbanowali pokarze wam co mi się wyświetla na konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : V0l3vV[V] [AMXBans] Reason : ' Czitowanie/demko forum ( Wyja nij ) ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2021503289 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.172.239.42 ' [AMXBans] ======================================= jak mnie odbanujecie to będę bardzo miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 19 Kwietnia 2017 #442963 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Brak ub jedyna możliwość to 100 reklam @SUNN. Czy to nie multi konto? PS: nie mogę tego zamknąć ani przenieś stad. @LOVASSS to jak nie i tak coś z tym trzeba zrobić już 3 odwołanie pisze i nic nie rozumie, że ub nie dostanie jak nie zrobi 100 reklam. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 19 Kwietnia 2017 #442964 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi