Byle_jaki_nick Napisano 20 Kwietnia 2017 #443396 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick: Byle_jaki_nick Wiek: 15 lat (wiem że troche za mało) Doświadczenie w byciu adminem: byłem adminem 2 razy Znajomość AMX: powiedzmy 5/10 Staż w cs'ie: ok 6 lat Steam / NonSteam: NonSteam (gry nie mam kupionej na steam, to jest miejsce editu) Dlaczego ty: Ponieważ jestem często na serwerze, widzę jak ludzie łamią regulamin i chciałbym coś z tym zrobić. Większość ludzi grających mnie zna. Jaki czas dziennie poświęcasz na cs'a: dziennie nie jestem w stanie powiedzieć, za to tygodniowo jest to jakieś 8 do 9 godzin. Kontakt: Steam, Facebook Link do GT: https://cache.gametracker.com/player/Byle_jaki_nick/80.72.40.110:27027/ Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Byle_jaki_nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 20 Kwietnia 2017 #443406 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Na NIE. Twoje podanie to masa niespojnosci... Piszesz ze jestes NS w kontakcie steam... Amx cie przepytam jesli inni beda przychylni Kolejny minus to mlody wiek... Dodatkowo jestes nerwowy i czasem brak ci kultury... @Centurion @.:lHlQlAl:. @TheRutek @KauTr0 @invek1233211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor #443410 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Darshil nonsteam to u mnie znaczy że gry nie mam kupionej na steam'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotreD123 Napisano 20 Kwietnia 2017 #443413 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Byle jaki nie możesz wypowiadać się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 20 Kwietnia 2017 #443424 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Ehhh ja jestem na tak Nie wiem co o tym sądzić bo moim zdaniem juz jest za dużo adminow A z drogej jesteś ogar wiek jest tez spk może niski ale jesteś ogarnięty Grasz często Czasami kultura jest słabą ale karzdy popełnia błędy Ja bym ci dal szansę Ja bym zamknął po tobie to rekrutację bo po 1 jest juz przesyd adminow Po 2 )większość ogarniętych ludzi ma juz Admina starczy Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 20 Kwietnia 2017 #443447 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jestem na NIE - wiek - nerwowy jestes i to bardzo - adminow jest juz duzo wiec moim zdaniem starczy pograj troche ale czekamy na innych adminow niech sie wypowiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor #443495 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 No cóż dziękuje za całą krytykę na pewno wezmę sobie ją do serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 21 Kwietnia 2017 #443531 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Sorry ale nie : - jesteś nerwowy -troszkę młody - strasznie nerwowy Poza tym jak koledzy wyżej napisali jest na razie sporo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KauTr0 Napisano 21 Kwietnia 2017 #443584 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Tak szczerze mówiąc jestem na NIe . Młody wiek . Grasz troche i to widać. Jesteś troszkę nerwowy . Z tym steam to trochę śmieszne . Czasem pod wpływem emocji zdarzy Ci się rzucić mięsem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 21 Kwietnia 2017 #443683 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Na nie.Zbyt mlody wiek. Slabo znasz amx. Zdarza ci sie obrazac jak nie ma adma na servie. Nie bierz tego do siebie bo cenie cie jako dobrego gracza mimo lagow jakie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor #443684 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Darshil ja biorę to do siebie, poniważ dzięki temu mogę być poprostu lepszym wobec innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Kwietnia 2017 #444862 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Tak jak koledzy wyżej pisali, popracuj nad kulturą i opanowaniem. Gt masz spoko więc oby tak dalej, zapraszam za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Kwietnia 2017 #444863 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi