RYBSON Napisano 24 Kwietnia 2017 #444756 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Nick: ^^RYBSON^^ Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś na innym serwerze, (only dd2) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5 mogę się poduczyć Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Non steam (niestety) STEAM_0:4:802267708 Dlaczego Ty: Hmmm, Gram na tym serwerze od 2015, jestem znany wśród adminów, często gdy gram jest nie raz od groma cheaterów i muszę wchodzić na forum żeby kogoś zawołać, a lepiej dla graczy oraz was żeby zagrożenia pozbywać się od razu i przyciągać dobrą i przede wszystkim aktywną administracją nowych graczy na serwer. Regulaminu nie zdarza mi sie już łamać, przestudiowałem go i myślę, że jestem gotowy do objęcia takiej roli. Mam też 227 godzin spędzonych na tym serwerze (oficjalnie, wcześniej gralem na innym nicku) . Oczywiście jeśli chodzi o brak steam to wiem może nie być szans na przyjęcie ale kto wie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy, w weekendy potrafię przegrać od 3-6 godzin, w tygodniu i oczywiście zależnie od obowiązków od 1-3 godzin Kontakt: ts3 (wiem nie jestem na nim aktywny ale to jest do poprawy ) Facebook (dam frostowi i reszcie administracji z forum i serwera bo zawsze jestem aktywny i jest to do mnie najszybszy i najskuteczniejszy kontakt) i Steam ( co prawda nie mam tam cs ale moge podać ) Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/^^RYBSON^^/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 24 Kwietnia 2017 #444759 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Zakup steam i wtedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 24 Kwietnia 2017 #444760 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi