KUCYK! Napisano 30 Kwietnia 2017 #446435 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Polecam, config jest używany prze zemnie i naprawdę pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samael Napisano 5 Maja 2017 #447917 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Po co aż tak kombinować, kolegi wy moje? Jakieś configi, bindy. Ludzie. Sam mam komputer z papieru i zdradzę wam tajemnicę: Wyłączamy wszelkie programy w tle, ustawiamy widok CSa w oknie, rozdziałka 1024x768, zaznaczamy również niską jakość obrazu - po tym wszystkim klikamy okejkę. W konsoli wpisujemy: cl_showfps 1, fps_max 125, fps_override 1*, developer 1*. I stabilne 125 FPSów gotowe! Oraz należy pamiętać, że 1.6 to nie Global Offensive - więcej FPSów nie znaczy, że będzie płynniej. 125 wystarczy w zupełności do wszystkiego (Surf, DR). >300 będziemy mieli... klatki! *wpisujemy po każdym ponownym włączeniu CSa. Do widoku w oknie szybko się przyzwyczaić można i nie utrudnia to rozgrywki w żaden sposób. PS. Nie ma czegoś takiego jak "NAJLEPSZY" config. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 7 Maja 2017 #448363 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 od 100 w gore się "wolniej strzela",a co do configu to każdy powinien mieć swój wlasny a nie jakiś sciagany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nolifek Napisano 3 Czerwca 2017 #453156 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Nie ma "najlepszego configu do gry". Każdy musi być ustawiony do swoich potrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 17 Czerwca 2017 Autor #455907 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Ale ja tu podałem link do poradnika gdzie typo podaj config dla zwiększenia FPS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi