Frost` Napisano 30 Kwietnia 2017 #446496 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):sygna Tematyka:jak na obrazku Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):brak Kolorystyka:jak na obrazku Rozmiar:na forum Napis: Frost` Inne uwagi: Chciałby żeby to wyglądało tak: http://screenshot.sh/m3iXJh2rQTyxj Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):tło na fb Tematyka:jak na obrazku Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): brak Kolorystyka: jak na obrazku Rozmiar: na fb tło Napis: Mateusz Inne uwagi: Chciałbym żeby to wyglądało tak: http://screenshot.sh/m3iXJh2rQTyxj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 1 Maja 2017 Autor #446611 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 9 godzin temu, Smajli.hlx1 napisał: Hejo, trzymaj Dobrze, a dało by radę żeby napis komponowal się z tłem? Chodzi o to żeby bylo takie załamanie jak na obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 1 Maja 2017 #446701 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 2 Maja 2017 #447218 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Chodzi Ci, żeby połowa napisu myła na odcieniu błekitnym a druga na szarym ? @Frost` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 2 Maja 2017 Autor #447221 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 2 minuty temu, ~KUCYK~ napisał: Chodzi Ci, żeby połowa napisu myła na odcieniu błekitnym a druga na szarym ? @Frost` Tak o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 2 Maja 2017 #447222 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 @Frost` niestety nie mam PSD tamtego, ale jeśli chcesz mogę wykonać prace od 0 Jesli skończe poprzednie zlecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 3 Maja 2017 #447587 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) Ze takei cos? @Frost` Prze bardzo, jesli sie nie podoba trudno. Ja nic wiecej nie zrobie, nie chce mi sie na urlopie bawic za dlugo z sygnami. @Frost` Edytowane 3 Maja 2017 przez Natsu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 3 Maja 2017 Autor #447590 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 11 minut temu, Natsu! napisał: Ze takei cos? @Frost` Fajnie to wyszło, ale nie o to chodzi. Cały napis ma być prosto tylko w linii zmiany kolorów ma być załamanie. Tak jak na obrazku w zleceniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 5 Maja 2017 #448042 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 5 Maja 2017 Autor #448047 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 @VEX`, jak zwykle sprostałeś moim oczekiwaniom. Zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 5 Maja 2017 #448048 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Twoje zlecenie zostało zrealizowane. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi