ZieluxD Napisano 3 Stycznia 2016 #377756 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witam. Chciałęm zgłosić dziwną sytuacje. Grałem sb rano i miałem wszystkie skiny jakie zdobyłem, a jakieś 30 min temu wszedłęm ponownie na serwer i "zgineło" mi pare skinów Kosy, skin do m4 i deagla. Chciałęm zaznaczyć iż nikomu nie dawałem ani się nie wymieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 3 Stycznia 2016 #377885 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 miałeś załozone konto?czytaj haslo na nick?jak nie to masz odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezoNate Napisano 16 Stycznia 2016 #384355 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Czasami znikaja nic z tym sie nie da zrobic... Jak masz jakis dowód ze je miałeś pisz do Evo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Stycznia 2016 #384423 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Brak zainteresowania tematem, jeżeli gracz będzie chciał rozwiązać ten problem zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Stycznia 2016 #384424 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi