kolip Napisano 1 Maja 2017 #446848 Napisano 1 Maja 2017 Data zdarzenia:teraz Nick gracza:polski fapacz Dowody:świadkowie i ban na amxbans NickHeHeszki SteamIDSTEAM_0:4:2112323317 SteamCommunity ID76561202184912366 Adres IPUkryty Typ BanaSteamID Powód Banatht Wykonano01.05.2017 - 20:27:29 Wygasa01.05.2017 - 20:57:29 (23 Minut(y) pozostało) Zbanowny przezpolski fapacz (polski fapacz) Zbanowany na|͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| CS:GO#5 v4|RESET|KONTRAKTY|STATTRAK|RYNEK| Multi-Head.pl | ^ 1shot1kill.pl (cs Wszystkie wygasłe bany0 Świadkowie:wszyscy grający gracze Uzasadnienie:Chodzi dokładnie o powód bana co to znaczy tht powinno być txt za to powinny być punkty ostrzegawcze chyba tak. Ja jako admin napisałem Wstaw ss na forum Multi-Head.pl a powinno być Wstaw screny i dostałem degrada więc on chyba też powinien dostać po pierwsze to nie jego jedyny taki wybryk znacznie jest ich więcej ale to nie ważne
PanMafiawy? Napisano 1 Maja 2017 #446851 Napisano 1 Maja 2017 wybacz jeżeli gość skacze na cache ci po budynka to tonie są txt
SUNN. Napisano 1 Maja 2017 #446856 Napisano 1 Maja 2017 Godzinę temu, kolip napisał: Ja jako admin napisałem Wstaw ss na forum Multi-Head.pl a powinno być Wstaw screny i dostałem degrada Ty chyba sobie żarty robisz. Nie porównuj tych dwóch sytuacji bo Mafiawy zrobił literówkę (chociaż nie wiem jak on to zrobił - gdzie jest "x" a gdzie jest "h") a Ty przekręt na całego. Godzinę temu, kolip napisał: powinno być txt za to powinny być punkty ostrzegawcze chyba tak. Przecież jesteś ex-adminem serwera więc powinieneś w stu procentach znać i przestrzegać regulaminu. Czyli wszedłeś na txt z premedytacją, bo byłeś przekonany że dostaniesz tylko ostrzeżenie Godzinę temu, kolip napisał: po pierwsze to nie jego jedyny taki wybryk znacznie jest ich więcej ale to nie ważne Dowody @PanMafiawy? zwracaj baczniejszą uwagę na dawane powody. Muszą być bez błędów i konkretne. Co do czasu bana - za pierwsze przewinienie dawaj bany na 5min, czas bana wydłużamy wraz z każdym kolejnym przewinieniem.
SUNN. Napisano 1 Maja 2017 #446857 Napisano 1 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
1 Maj
4
Najaktywniejsi w tym temacie
SUNN. 2 posts
PanMafiawy? 1 post
kolip 1 post