Paulinkaa Napisano 2 Maja 2017 #446990 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Twój nick podczas gry: P a u l i n k a ;] Godzina, data zdarzenia:~11:00 02.05 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:57623023 Uzasadnienie: http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=9830 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'kultura do admina' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:57623023' [AMXBans] Your IP: '' [AMXBans] =============================================== Witam, była mowa o innej serwerowni, z którą miałam styczność. Zauważyłam, że sporo osób 'przeklinała' na nią, więc sama dodałam cos od siebie NA TEMAT INNEJ SERWEROWNI. Ban na tydzień? Admin sie chyba z jakiejś puszczy wyrwał:o Albo po prostu nie był w temacie. Prosiłabym o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Maja 2017 #446994 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 @Smerfetka` zapraszam z dowodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfetka` Napisano 2 Maja 2017 #447280 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 11 godzin temu, Paulinkaa napisał: Admin sie chyba z jakiejś puszczy wyrwał Ty, ty koleżanko hamuj pięty. Możliwe, że nie byłem w temacie, ale napisałaś to tak jakby to było skierowane do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Maja 2017 #447293 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 @Smerfetka` tak czy siak ban zdrowo za długi Takie zwykłe prowokacje są słabe, można za kulturę wyrzucić ale nie odbieramy tego jako obraza admina. Inaczej każda krytyka musiałaby być tak odebrana. No i faktycznie nie wstrzeliłeś się w temat, bo to była mowa o starym grajdole Czarnej. Warto konsolę przeskrollować żeby złapać kontekst. Poza tym gdyby faktycznie to było w naszym kierunku to nie zdążyłbyś jej zbanować przed Czarną (nie żyła i pewnie by natychmiast zareagowała) UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Maja 2017 #447295 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi