Denny$ Napisano 3 Maja 2017 #447392 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) Data zdarzenia: 03-05-2017 Nick gracza: SZczurek Dowody: nie mam dowodów Świadkowie: gracze Uzasadnienie: admina @SzczureKK wywalil mnie z gry z powodu ze niby bylem na oknach a nie bylem, bylem obok wentylow i dostalem kicka za okna ct do 1:30 i ja sie pytam czemu ? prosze o dowody @SzczureKK że bylem na oknach to tyle dziekuje. Edytowane 3 Maja 2017 przez Denny$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 3 Maja 2017 #447400 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 1. Brak dowodów 2. Skarga od kicka? 3. Zamykam jakby każdy pisał skargę od kicka to nawet za afk byśmy nie mogli wywalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 3 Maja 2017 #447401 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi