danio Napisano 5 Maja 2017 #448003 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: danio Godzina, data zdarzenia: 03.05.2017 - 00:15:18 Mapa: nie mam pojęcia STEAM_ID / IP: 83.30.0.127 Uzasadnienie: Witam. Sprawa wygląda tak że ten nick został podobno zbanowany sprawdziłem w banach ten nick i teoretycznie na ten nick został dany ban godzina i data zdarzenia jest tutaj wpisana z tamtego bana adres ip wstawiłem swój bo tam jest ukryty i tam jest żeby wstawić SSy więc nie wiem co zrobić z tą sprawą czy po prostu to olać czy wyjaśniać na forum ? jeśli ktoś mógł by pomóc i udzielić odpowiedzi co z tym zrobić był bym wdzięczny. To może jeszcze na dodatek dodam że nie mam żadnych SSow ;/ powiedz cie mi co teraz ? ;/ czy da się je jakoś zrobić szukałem już chyba w każdym możliwym folderze i ich nie mogę znaleźć ;/ a jeszcze dodam że ja sam nie dostałem takiego bana więc dlatego napisałem na forum Edytowane 5 Maja 2017 przez danio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio Napisano 5 Maja 2017 Autor #448004 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 jeśli możecie to mi odpiszcie co mogę z tym zrobić. czy wrzucić tutaj SSy ? czy co ? jak tylko wrócę to zrobię co tam będzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 5 Maja 2017 #448007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 @danio ale nie pisz posta pod postem - używaj opcji "edytuj". Tak, spakowane ssy wstaw tutaj (są w formacie .tga). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 6 Maja 2017 #448246 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Czas minął. Jeżeli nadal chcesz grać na naszych serwerach to zapraszam do wykonania 100 reklam dla Sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 6 Maja 2017 #448247 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi