Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2016 #377593 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witam moj nick na ktory kupiłem premke to S.T.A.L.K.E.R wpisałem hasło jakie chcielem napisze jak ktos się zajmie sprawą to je napisze wybrałem klase stalker i 30 dni wysłełem sms i wpisałem kod i pisał ze po zmianie mapy po 2 mapach nie dzialało nadal po całym dniu i nic prosze o naprawieniu BŁEDU powtarzem nick : S.T.A.L.K.E.R na 30 dni i premka stalker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Stycznia 2016 #377637 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Napisz do mnie na priv. I tak w ogóle od tego jest inny dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Stycznia 2016 #377638 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi