^^AlanikPoland^^ Napisano 3 Stycznia 2016 #377558 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Prosił Bym O Ulepszenie Klasy Spryciarz : Dodanie Mu wszystkich Granatów 2Flesze,Grenede i Smoke,Prosił Bym Też O Nieskończoność Amunicji (Ammo),Moją Ostatnią Prośbą Jest Dodanie Do Tej Klasy (Widoczność Min) Z Góry Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Stycznia 2016 #377564 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 tak i jeszcze 1/2 z p90! na Nie, klasa byla oslabiana a poza tym ta propozycja jaka dodałeś jest zbyt przesadzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalya Napisano 3 Stycznia 2016 #377585 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Jestem na NIE, dlaczego? Klasa i tak jest dobra, a tak ja pisał wyżej Master, klasa była osłabiana. A ty przesadziłeś z tym dodaniem nielimitowanej amunicji + jeszcze widoczność min... JESZCZE RAZ NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 3 Stycznia 2016 #377592 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Duże masz wymagania, niestety muszę cię rozczarować ponieważ ta klasa jest już na tyle dobra, że nie są jej potrzebne kolejne bufy. Wybacz ale jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2016 #377597 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 To co napisałeś nadaje sie bardziej na klase premium niż zwykłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Stycznia 2016 #377624 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Klasa została osłabiona i nie mam zamiaru jej ulepszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Stycznia 2016 #377625 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi