t.r.u.t.e.n Napisano 2 Stycznia 2016 #374701 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Nick: Voldemort przedtem gralem na nicku B.O.S.M.A.N Wiek:23 lata Doświadczenie (w byciu adminem): bylem tutaj przez ponad 6 miesiecy Znajomość AMXX (W skali 1-10):3-4 Staż w CS-sie: 8-9 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: poniewarz bardzo czesto gram na serwie i potrafie rozpoznac haxy:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3 h dziennie Kontakt: ts, forum t.r.u.t.e.n Link do GameTracker'a : http://www.gametracker.com/player/Voldemort/80.72.43.106:27034/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
die bro i am pro Napisano 2 Stycznia 2016 #374695 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jestem na tak. + był tu adminem + ogarnięty + udziela się na u@ i ts + staż + steam + wiek - skonczony + bi ps. lubi budyniowego smoka na klate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figoslaw Napisano 2 Stycznia 2016 #374694 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jestem na tak. + był tu adminem + ogarnięty + udziela się na u@ i ts + staż + steam + wiek - skonczony + bi ps. lubi budyniowego smoka na klate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 2 Stycznia 2016 #374693 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 + był tu adminem + ogarnięty + udziela się na u@ i ts + staż + steam + wiek - skonczony + Bi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROstoo Napisano 2 Stycznia 2016 #374692 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 jestem na tak. + był tu adminem + ogarnięty + udziela się na u@ i ts + staż + steam + wiek - skonczony + bi ps. lubi budyniowego smoka na klate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti95 Napisano 2 Stycznia 2016 #374691 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jestem na tak. + był tu adminem + ogarnięty + udziela się na u@ i ts + staż + steam + wiek - skonczony + bi PS. Lubi budyniowego smoka na klate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre30 Napisano 2 Stycznia 2016 #374690 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jestem na tak. + był tu adminem + ogarnięty + udziela się na u@ i ts + staż + steam + wiek - skonczony + bi ps. lubi budyniowego smoka na klate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeZy Napisano 2 Stycznia 2016 #374685 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jestem na tak. + był tu adminem + ogarnięty + udziela się na u@ i ts + staż + steam + wiek - skonczony + bi ps. lubi budyniowego smoka na klate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 3 Stycznia 2016 #377703 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 A ja bym powiedział żebyś pograł z tydzień czasu po powrocie i dopiero wznowił podanie, wiem z natury, że powracający admini po jakiejs przerwie szybko rezygnują z gry. Wsyzstko na tak, ale ja jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 9 Stycznia 2016 #376644 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 temat zamkniety i przeniesiony do kosza na prośbę @t.r.u.t.e.n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 9 Stycznia 2016 #380997 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 9 Stycznia 2016 #380998 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 9 Stycznia 2016 #380999 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi