Kastek Napisano 11 Kwietnia 2016 #417794 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry: Kaido Godzina, data zdarzenia: 19:30 Mapa: NIE BYLO GO NA SERVERZE STEAM_ID / IP: 89.65.46.196 [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kaido [AMXBans] Reason : ' Ban za głupote ' [AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 168442613 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.65.46.196 ' [AMXBans] ============================== Treść bana podkreślam ) Uzasadnienie: Na wstępi : KaidoPL: Nie masz uprawnień do tego! [#1001] Nie posiadasz uprawnień do wyświetlenia tego forum. Potrzebujesz pomocy? Tematy pomocy Kontakt z administratorem forum Dlatego ja pisze temat, zostałem dobrze wtajemniczony w sprawę. 2. [...] KaidoPL: wiec to jest to samo,obrazić kogoś na fb i dostać bana. Malu | Multi-Head.pl: no jakbyś mnie obrażał na fb to też byś wyłapał perma Malu | Multi-Head.pl: jak nie luta w ryj KaidoPL: koleś ja bym cie połamał,nie mów ze dostane luta w ryj. Malu | Multi-Head.pl: xDDD Malu | Multi-Head.pl: nie wiesz z kim rozmawiasz, szkoda słów szłowieku Malu | Multi-Head.pl: człowieku KaidoPL: tak zapytam,każdemu przez internet odgrażasz ? KaidoPL: tak ci powiem,sprawę zgłoszę na policję. Malu | Multi-Head.pl: Leć konfidencie Malu | Multi-Head.pl: taki groźny a z psami pracuje x Malu | Multi-Head.pl: xDD Malu | Multi-Head.pl: typowy konfident Malu | Multi-Head.pl: idź już na psy, popisałeś się KaidoPL: obraziłęś mnie od konfidentów,przyjebów,frajerów,leszczy i ze mi zasadzisz luta w ryj.. Malu | Multi-Head.pl: No to zrób ss i leć na policje DODAJMY (KOZAK W NECIE ... każdy wie co dalej) Miłego rozwikłania sprawy ja się nie wypowiadam proszę o dopuszczenie do glosu KaidoPL !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Kwietnia 2016 #417795 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Dalej bronisz niewinnego kolege? Napisać na forum mogę taką rzecz, że gdybyś powiedział tak na żywo do mojej kobiety to podszedłbym do Ciebie zagadać a następnie dałbym reklamówkę abyś pozbierał sobie zęby. 0 kultury, buraków tutaj było wielu i znajdziecie ich pod czarną kreską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kastek Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor #417801 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Ty też kultura niczego sb. : Wyzywales go od Przyje** , Fraj**, konfidentow i ze mu zlutujesz zęby Bezpodstawny ban na serverze jak i na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Kwietnia 2016 #417803 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nie obraziłem od konfidentów tylko stwierdziłem gdyż mam niezbite dowody na to, że kolega, który otrzymał bana jest typowym konfidentem który pierw grozi a potem leci na policje Halo pol icja ? Proszę przyjechać na Multi-Head bo dostałem bana za obrażanie opiekuna sieci i super admina No proszę Cie człowieku, wstawiasz jakieś durne ssy próbując uratować tyłek osobie która zapewne na co dzień jest gnębiona przez kolegów w klasie a potem mając problemy z psychiką wyżywa się na dziewczynach myśląc, że obrazą i wulgaryzmami daleko dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kastek Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor #417810 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Bo jestes chora na glowe i pier** mnie twoj admin. To jej OSTRO POJECHAL Kolejny argument który Cie poniża dedukcje można odebrać za kolejna obraźliwą rzecz. I dlaczego nie odbanujesz KaidoPL by on się wypowiadał w swojej obronie ?? Chciałbym dodać , że i ja zostałem zbanowany : ] connect 80.72.43.106:27022 Connecting to 80.72.43.106:27022... You have been banned from this server. Nie mam wycinka z konsoli nie wyświetla mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skuty Napisano 11 Kwietnia 2016 #417811 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nic nie widzę zeby ten pan pisał coś z brakiem kultury do was,obrażał was-broniąć siebie.Nawet h@ nie umie dać przykładu gry-chory serwer odchodzę z tego serwera.Komu tutaj dali H@ .Gracz zbanowany a nie był na serwerze choreeeeeeeeeeee! Pozdrawiam i ide szukac nowy serwer dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Kwietnia 2016 #417814 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Na naszej sieci nie tolerujemy chamstwa, a tym bardziej jak ktoś nie ma szacunku do kobiet. Jakiś za przeproszeniem "pajac" nie ma nic do roboty, to zgrywa cwaniaka w necie i do tego straszy Policja, kabereton! Znalazł sobie obrońcę, a Ty robisz z siebie idiotę na forum, próbując coś wskórać, ale takim zachowaniem nic nie zyskacie, a wręcz przeciwnie szkodzicie sobie. Ban jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Kwietnia 2016 #417815 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nic nie widzę zeby ten pan pisał coś z brakiem kultury do was,obrażał was-broniąć siebie.Nawet h@ nie umie dać przykładu gry-chory serwer odchodzę z tego serwera.Komu tutaj dali H@ .Gracz zbanowany a nie był na serwerze choreeeeeeeeeeee! Pozdrawiam i ide szukac nowy serwer dd2 Mądre to było, pisać jako ktoś inny że odchodzisz z serwera :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Kwietnia 2016 #417816 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Po pierwsze prosze moderatora aby przeniósł temat w odpowiednie miejsce. Po drugie naprawdę trzeba zachować się wyzywać itp. Ze się nie dostało admina? ludzie są różni ale Ci co nie mają szacunku powinni wgl. Się tutaj nie pokazywać. Wyzywasz na steam , wyzwasz tam bronisz kolegę jak sam zawinij. Trzeba obciążyć wziąść winę na siebie , tutaj na serwerze , forum są najwazniejsze zasady Kultura , uczciwość i przyjaźń ( choc to takie no ). Dla mnie jednoznacznie jak ktoś obraża w dodatku kobietę to nie powinien się pokazywać. Się dziwię @@Malu że nie masz adresu jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Kwietnia 2016 #417817 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kastek Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor #417819 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czekam na zamkniecie i rozwikłanie tematu jak i wytłumaczenie mi tego : ] connect 80.72.43.106:27022 Connecting to 80.72.43.106:27022... You have been banned from this server. A i odwołując się jeszcze kto tu zgrywa kozaka to ... 1. Bezpodstawny ban na KaidoPL 2. Bezpodstawne usuniecie go z FORUM 3. Bezpodstawny ban dla mnie. Kto tu zgrywa kozaka i nadużywa przywilejów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Kwietnia 2016 #417822 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 @@Kastek jak bana nie masz na serwie :facepalm: Pora kończyć ten cyrk . Ban dla Kaido był słuszny , jak tolerujesz wizkwizka itp. To trudno żyj w takim towarzystwie u nas chamstwa nie ma. Dwa za takie cos myślisz że będą ludzie łaskawie ? Usunięcie z forum bylo podstawte chamstwo= do widzenia. Krótko na temat jak ktoś obraża poniża nie powinien się wychylic. Trzy masz bana pisz odwołanie choc @@Mentosik. Ci wyjasnil . @@Malu dal słusznego bana , nie toleruje nie cacka się z kozakami. Taki ma być OP i tyle. Nie rozumiesz trudno idź do kolegi popłaca bo chamstwu mówimy NIE ! Zamykać cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Kwietnia 2016 #417823 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Kwietnia 2016 #422384 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Po dłuższej rozmowie gracz w efekcie dostaje bana na 1 dzień. Obojga nas poniosło i z obu stron szły obrazy, wykorzystałem range gdzie miałem "prawo" dać bana co było przesadą. Dałem zły przykład dla adminów naszych serwerów za co Was przepraszam lecz stałem w obronie ukochanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi