sizeN Napisano 2 Stycznia 2016 #377476 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Witam.Mam taki pomysł który nie wiem czy wam sie spodoba. Więc tak: Można raz na rok może pół zrobić taki konkurs gdzie będzie można wygrać różne operacje (zależy jakie administracja sobie wybierze) Opis: 1.Będzie trzeba być top 1/2/3 2.zareklamować serwer na 25 forach serwerów wyłącznie na cs 1.6 pierwsze 3 osoby wygrywają 3.Pierwsze 4 osoby które będą miały najwyższą rangę To tyle z mojej strony mam nadzieje że wam się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YellowBoy Napisano 2 Stycznia 2016 #377479 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Dobry pomysł konkurs by się przydał ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Stycznia 2016 #377485 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 będzie można wygrać różne operacje (zależy jakie administracja sobie wybierze) Załóżmy, że wygrywa Nynek i Aquax w nagrodę zamawia mu kolonoskopię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Stycznia 2016 #377490 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jakie operacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 2 Stycznia 2016 #375652 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Załóżmy, że wygrywa Nynek i Aquax w nagrodę zamawia mu kolonoskopię. XDDD Jaką by tu operację wybrać... Za mało to rozpisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Stycznia 2016 #382058 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Kiepski pomysł, kiedyś była taka propozycja i nie wypaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Stycznia 2016 #382059 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi