RedPower Napisano 2 Stycznia 2016 #377404 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Witam, Piszę w sprawie dołączenia do sieci z serwerem CodMod 801 lvl (paczki, KS, FastDL, ...) na pw odpowiedzi sie podobno nie doczekam więc pisze tu GT: IP: 31.186.83.179:27091 Sloty: 20 (wkrótce będzie około 25) Hosting: Pukawka (na serwerze nie ma lagów) Typ: Ns/S Mod: CodMod 801 lvl (różni się od tego co jest inne klasy pluginy itp) Staż serwera: około 2 miesiące Chciałbym dołączyć bo nigdy nie widziałem lepszej serwerowni od Tej na tej co obecnie stoi serwer to po prostu śmietnik Nie jestem osobą która myśli " dołączę do sieci rozwinę serwer i odejdę " owszem zależy mi na rozwinięciu serwera ale także na sieci na której jest serwer . Aktualna sieć się rozpada i szukam nowej. Licze na pozytywne rozpatrzenie tej propozycji. Pozdrawiam RedPower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Stycznia 2016 #377428 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Mamy taki serwer i kwestie dołączenia zgłasza sie na pw ponieważ zbędnie reklamujesz. Temat do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi