Gargulec Napisano 2 Stycznia 2016 #377375 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Nick:Gargulec Wiek:Już prawie 23 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem parę razy adminem na innych sieciach, więc raczej średnie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Myślę, iż będzie to 8. Staż w CS-sie:Już prawie 11 lat. Steam / NonSteam: Oczywiście, że Steam. Dlaczego Ty:Chcę pomóc serwerowi w rozwoju, zwłaszcza iż jest w miarę nowy. Chcę też zaoferować pomoc adminom, a także graczom. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około dwóch, do trzech godzin dziennie. Kontakt:Steam, GG, Forum, ts3. Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Gargulec/91.224.117.30:27050/ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 2 Stycznia 2016 #377410 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Tak + wiek ++ za Steam + aktywność + kultura + miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Stycznia 2016 #377425 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Tak. + Często na serwerze. + Ogarnie. + Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 6 Stycznia 2016 #379364 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Neutral: +steam -czasami wchcodzisz na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 6 Stycznia 2016 #379198 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Jestem na TAK +Widać na serwerze +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Stycznia 2016 #379390 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi